Haberler

Sahaya İnen Galatasaraylı Taraftarlar Dha'ya Konuştu

İstanbul -( Özel) - Dün Akşam İstanbul'da Oynanan Psv Maçında Sahaya İnerek Büyük Bir Güvenlik Krizine Yol Açan Galatasaray Taraftarları Dha'ya Konuştu.

İSTANBUL -(ÖZEL) - Dün akşam İstanbul`da oynanan PSV maçında sahaya inerek büyük bir güvenlik krizine yol açan Galatasaray taraftarları DHA`ya konuştu.

Galatasay`ın 2-1 yenildiği maçta sahaya atlayarak kaleye giren Galatasaray fanı Özcan Reisoğlu yenilgiyi kabul edemediği için tepki gösterdiğini söyledi. Yenilgi karşısında sinirlerini kontrol edemediğini söyleyen 23 yaşında Özcan, ` Galatasaray ikinci golü yiyince çok sinirlendim. Onlar gol atamayınca ben de hırsımı filelerden aldım` dedi. Özcan yaptıklarından pişmanlık duyduğunu söyleyerek Galatasaray camiasından özür diledi. Özcan, ` Yaptıklarımın yanlış olduğunu biliyorum. Zaten bu heyecanı kaldıramadığım için genelde maçlara gitmem. Bir anda oldu işte. Herkesten özür diliyorum` dedi.

Sahaya inmesinin ardından güvenlik güçleri tarafından tutularak karakola götürülen Özcan sabaha kadar polis merkezinde kaldığını söyledi.. Özcan burada polislerin kendine sert davrandığını, dövüldüğünü ileri sürdü.

ANNE REİSOĞLU ` ÇOCUKLARIMIZA SAHİP ÇIKALIM`

Şu an işsiz olduğunu belirten Özcan Reisoğlu`nun annesi Aysel Reisoğlu ise oğlunun haberini kız kardeşinden aldığını ve şok geçirdiğini söyledi. Oğlu Özcan`ın hareketini `gençlik hatası` olarak nitelendiren anne Reisoğlu, ` Çocuklarımıza sahip çıkalım` mesajı verdi.

MURAT OMAY: PİŞMANIM. TÜM CAMİADAN ÖZÜR DİLİYORUM`

Galatasaray- PSV maçında sahaya atlayan fanatiklerden biri ise 24 yaşındaki Murat Omay`dı. Yaptıklarından pişman olduğunu söyleyen Omay bir anlık heyecanına yenik düştüğünü söyledi. Omay, ` Arkadaşım Bilal sahaya inince ben de o heyecanla aşağıya atladım. Amacım oyunculara zarar vermek değildi. Bir anlık heyecanımın kurbanı oldum. Tüm Galatasaraylılardan ve yönetimden özür diliyorum` dedi.

ANNE DE FANATİK GALATASARAYLI

Murat Omay`ın en az kendisi kadar Galatasaray fanatiği olan annesi Hanife Omay da oğlunun yaptıklarından üzüntü duyduğunu belirtti. Genç fanların bu tür hareketlerle takımlarını `küçük düşürdüklerini` ifade eden anne Omay, ` Yurtdışında bu nedenle resil oluyoruz, takımlarına sahip çıkmaları lazım. Böyle yaparak takımımızı küçük düşürüyorlar. Ben de koyu bir Galatasaray taraftarıyım. Böyle davrandığı için oğluma çok kızdım` dedi. Maçı televizyondan izlerken oğlunu karşısında görünce şok geçirdiğini belirten anne Omay, ` Bundan sonra ben de onunla maçlara gideceğim. Oğluma sahip olacağım` dedi.

Galatasaray- PSV karşılaşmasında kaleye giren bir başka taraftar Bilal Samaras ise adliyeye sevkedildi. Burada 360YTL para cezası ödeyen Samaras serbest bırakıldı. Samaras para cezasını neden ödediğini bilmediğini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title