Haberler

Sağlıkta Hastaneler İşbirliği Yapacak

Sağlık Bakanlığı’na bağlı Eğitim ve Araştırma Hastanelerinin, Üniversitelerin, Tıp Fakültelerinin eğitim, araştırma ve sağlık hizmeti sunumlarının yer alacağı; önümüzdeki süreçte birlikte kullanım ve işbirliğinde daha verimli olunması, daha az sorunla karşılaşılması için yayınlanacak yeni birlikte kullanım-işbirliği yönetmeliğine de öneriler sunmak amacıyla “Birlikte Kullanım ve İşbirliğinde Güncel Yaklaşımlar Sempozyumu” düzenlenecek.

Sağlık Bakanlığı'na bağlı Eğitim ve Araştırma Hastanelerinin, Üniversitelerin, Tıp Fakültelerinin eğitim, araştırma ve sağlık hizmeti sunumlarının yer alacağı; önümüzdeki süreçte birlikte kullanım ve işbirliğinde daha verimli olunması, daha az sorunla karşılaşılması için yayınlanacak yeni birlikte kullanım-işbirliği yönetmeliğine de öneriler sunmak amacıyla "Birlikte Kullanım ve İşbirliğinde Güncel Yaklaşımlar Sempozyumu" düzenlenecek.

İKÇÜ Rektörü Prof.Dr. Galip Akhan'ın ev sahipliğinde, YÖK Uyeleri Prof. Dr. M. Murat Tuncer, Prof.Dr. Mehmet Emin Yılmaz, Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Zafer Çukurova, Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Prof. Dr. Ali İhsan Dokucu; Tıpta Uzmanlık Kurulu Üyesi Prof. Dr. Recep Öztürk, Türkiye genelinden katılım sağlayacak Rektörler, Tıp Fakültesi Dekanları, akademisyenlerin katılacakları Sağlık Bakanlığı ile İzmir Katip Çelebi Üniversitesi işbirliğinde gerçekleştirilecek sempozyum, 07 Nisan 2014 Pazartesi Günü Saat: 09.30'da İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merkez Konferans Salonu'nda başlayacak. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sağlık Bakanlığı İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title