Haberler

Sağlıkspor Erkek Voleybol Takımı 2. Lige Yükseldi

Erkek Voleybol Takımlarının 2. Lige Yükseldiklerini Söyleyen Sağlıkspor Kulüp Başkanı Ziya Soybayraktar, Hedeflerinin Sivas'ın Voleybolda Gururu ve 2. Ligde Kalıcı Olmak İstediklerini Söyledi.

Erkek voleybol takımlarının 2. lige yükseldiklerini söyleyen Sağlıkspor Kulüp Başkanı Ziya Soybayraktar, hedeflerinin Sivas'ın voleybolda gururu ve 2. ligde kalıcı olmak istediklerini söyledi.

Alınan başarı ile ilgili olarak düzenlenen basın toplantısına Başkan Soybayraktar ile antrenör Levent Zoroğlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Denizli'de yapılan karşılaşmanın ardından erkek voleybol takımlarının 2. lige çıktığını belirten Soybayraktar, "Adım adım geldiğimiz burada hedeflerimizi belirledik. Voleybol'da Sivas'ın gururu olmak istiyoruz.aynı şekilde yeni çıktığımız ligde yapacağımız takviyelerle kalıcı olmayı planlıyoruz" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Sağlıkspor yönetim kurulu üyeleri, İl Sağlık Müdürü Vakkas Özmercan'ı ziyaret ederek, karşılaşmalarda aldıkları kupayı ve plaketi teslim ettiler.

Takım sporcuları ile yöneticileri tebrik eden Özmercan, takımın başarısının kendilerine mutluluk verdiğini belirterek, takıma imkanlar doğrultusunda destek olacaklarını söyledi.

(İG-SE-Y) 13.03.2008 16:43 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title