Haberler

Sağlıklı Yaşam İçin Pedal Çevirdiler

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve Yeşilay Şubesi’nin, Yeşilay Haftası nedeniyle düzenlediği etkinlikte bisiklet severler “Sağlıklı Bir Yaşam İçin Sende Söz Ver” sloganıyla pedal çevirdi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve Yeşilay Şubesi'nin, Yeşilay Haftası nedeniyle düzenlediği etkinlikte bisiklet severler "Sağlıklı Bir Yaşam İçin Sende Söz Ver" sloganıyla pedal çevirdi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle Yeşilay Şubesi, 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası nedeniyle bisiklet etkinliği gerçekleştirdi. Her yaştan kadın ve erkekler sabah saatlerinde Şeyh Sait Meydanı'nda bir araya gelerek Diyarbakır Yeşilay Şubesi'nin kurduğu çadırda kayıt yaptırdı. Büyükşehir Belediyesi, sağlıklı nesiller yetiştirmek ve Diyarbakır'da bağımlılık ile ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla Kış Spor Okulları ve çeşitli kurslarla, çocuk ve yetişkinleri spora özendiriyor. Etkinlikte yapılan konuşmalarda, vatandaşları spora teşvik eden Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür edildi.

Dağkapı'da başladı, Anıtpark'ta sona erdi

Yapılan konuşmaların ardından "Sağlıklı Bir Yaşam İçin Sende Söz Ver" sloganıyla pedal çevirme etkinliği Şeyh Sait Meydanı'nda start aldı. Bisiklet severler sırasıyla Elazığ Caddesi üzerinden Ofis'ten geçerek bisiklet turlarını Anıtpark'ta tamamladı. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri de, etkinlik esnasında yol güvenliğini sağladı. Etkinlik sonunda 138 kişi arasında yapılan kura sonucu bir kişiye Diyarbakır Yeşilay Şubesi tarafından 1 adet bisiklet hediye edildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yeşilay Haftası Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title