Haberler

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" Yarışması

Muğla'da "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Muğla'da "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonunda Yeşilay Muğla Şubesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde ilkokul, ortaokul ve liseler arası resim, afiş, kompozisyon ve şiir kategorilerinde düzenlenen "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması" ödül töreni düzenlendi.

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti işbirliğinde ilkokul, ortaokul, ve lise öğrencilerinin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli şekilde yetişmelerini, sigara, alkol, uyuşturucu, kumar ve internet bağımlılığının olumsuz ve yıkıcı etkilerini kavramalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen yarışmada ödül alan öğrencilere plaket ve 500 liralık hediye çekleri Vali Esengül Civelek ve protokol üyeleri tarafından verildi.

Yarışmada, ilkokul resim il birincisi Marmaris Özel Türk İlkokulundan Sare Çakıroğlu, ortaokul afiş il birincisi Köyceğiz Döğüşbelen Ortaokulundan Günsu Güven, lise resim il birincisi Datça Şehit Ersoy Yorulmaz Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Umut Çörek, ilkokul kompozisyon il birincisi Menteşe Akçaova İlkokulundan İrem Paşalı, ortaokul kompozisyon il birincisi Kavaklıdere Atatürk Ortaokulundan Can Çelikdemir, lise şiir il birincisi Menteşe Şehit Mehmet Çetin Anadolu İmam Hatip Lisesinden Musa Akın oldu.

Ödül töreninin ardından Vali Civelek ve beraberindekiler Muğla Güzel Sanatlar Lisesi tarafından hazırlanan "Bağımlılık ve Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek" temalı resim sergisini gezdi, müzik dinletisini dinledi.

Törene, Muğla Valisi Esengül Civelek'in yanı sıra Muğla Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Yeşilay Şube Başkanı Şadi Pirci, daire müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Milli Eğitim Müdürlüğü Esengül Civelek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title