Haberler

Sağlıkçılara Ek Ödeme Yönetmeliği Resmi Gazete'de! Bakan Koca müjdeyi bizzat verdi

Güncelleme:

Sağlık çalışanlarının özlük haklarına yönelik önemli değişiklikleri içeren Ek Ödeme Yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada "Yönetmelik dili hepimiz için açık olmayabilir. Günlük hayata tercüme, her ayın 15'inde yapılacak. Hayırlı olsun" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık çalışanlarının özlük haklarına ilişkin hazırlanan "Sağlık Bakanlığı Ek Ödeme Yönetmeliği"nin Resmi Gazete'de yayımlandığını bildirdi.

YÖNETMELİK DİLİNİ TERCÜME ETTİ

Bakan Koca, konuya ilişkin sosyal medya hesabından, "Sağlık Personeline Döner Sermaye Ek Ödemesi Yönetmeliği Resmi Gazete'de yayınlandı. 'Yönetmelik dili' hepimiz için açık olmayabilir. Günlük hayata tercüme her ayın 15'inde yapılacak. Hayırlı olsun." paylaşımında bulundu.

"KİTAP GİBİ SAĞLAM"

Sağlık Bakanı Koca, "Kitap gibi sağlam yönetmelik! Tıkla oku" ifadelerini kullanarak yayımlanan yönetmeliğin internet sitesi linkini de paylaştı.

Sağlık personeline Ek Ödeme Yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlandı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Fahrettin Koca Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (17)

Samet Can:

Malesef doktor disinda hic bir saglik personelini memnun etmeyen bir yonetmelik.milet yine bizden borc para usteyecek maasiniz 3 kat oldu diyecek oysa bize bir sey yok milete nasil inandiracaz kendimizi bordrolarimizi yanimizda tasiyacaz sanirim yoksa kimse inanmaz bize.

46
26
yanıtYanıtla
Samet Can:

Sadece doktorlara iyidir.hemşireye ebeye laboranta vb hic bisi yok hepsini okudum.doktor 9 bin hemsire ise 500 tl alcak bu mu mujde.saglik bakanligi adini doktor bakanligi gapmalidir biz saglikciyiz bir seyden yararlanamiyoruz

36
25
yanıtYanıtla
Hops Dediks:

Zamanında gelmeyen on para beş para etmez.

39
20
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Şimdi para verecek misin vermeyecek misin direkt onu söyle gerisi önemli değil

42
15
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

E tabi senin gibiler ilk cebini düşündüğü için, bir açayımda okuyayım demiyorsunuz :)

yanıt8
yanıt20
Sm57:

Anlaşılan sağlık personelisin. Bende öyleyim ama bu konuşman yanlış. İnsanlar bizi o kadar para aldılar şımardılar diye yerden yere vuruyor.dönerin tavanını bilmem kaçı diye söylüyorlar ama bizim bordrolar belli çok para almışız gibi algı var

yanıt22
yanıt5
Ahmet AKGÜL:

doktorlar yurtdışına gittikten sonra mı????

33
15
yanıtYanıtla
Sm57:

hastanelerde sadece doktor mu çalışıyor başka kimse yok mı bu kadar bariz bir ayrımcılık yok. Yetkililer hastanede hemşiresi ebesi laborantı şoförü vs diğer personeller de var.

28
20
yanıtYanıtla
Mehmet Olcay:

Sağlık sistemi komple özelleşmeli. Amerika ve Avrupa'daki gibi olmalı. Herkes özel sağlık sigortası kapsamında ödediği para kadar hizmet almalı. Elalemin maaşını ve masrafını biz neden ödüyoruz? Herkes devamlı olarak kayrılmak istiyor.

29
11
yanıtYanıtla
Karayel:

Hala algı operasyonlarına devam, Hakkımı helal etmiyorum

33
7
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title