Haberler

LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ezer: "Kanserin nedenini, aşısını ve tedavisini LÖSEV bulacaktır"

Güncelleme:

LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ezer: "Kanserin nedenini, aşısını ve tedavisini LÖSEV bulacaktır"

KASTAMONU - Kastamonu'da lösemili çocuklar ve aileleri ile bir araya gelen Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Üstün Ezer, "Gelecekte inşallah kanserin nedenini, aşısını ve tedavisini LÖSEV bulacaktır. Bu konuda büyük bir çalışma yürütüyoruz" dedi.

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Üstün Ezer, lösemili çocuklar ve tedavileri bitmiş hastalar ve ailelerle Kastamonu'da iftar yemeğinde bir araya geldi. Düzenlenen iftar programına LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Üstün Ezer'in yanı sıra, Kastamonu Vali Yardımcısı Ünal Kılıçarslan, KRONOSPAN Genel Müdür Yardımcısı Ömer Gülamoğlu, LÖSEV Karadeniz Bölge Sorumlusu Eylül Aslan, LÖSEV Kastamonu İl Temsilcisi Şevket Yılmaz ve lösemili çocuklar ve aileleri katıldı. İftar yemeğinde LÖSEV'in çalışmaları ile ilgili bilgiler aktaran Ezer, lösemili çocukların tedavi oranını yüzde 100'e çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

"Başarı oranımız yüzde 94 seviyesinde"

Türkiye genelinde 57 bin hastalarının olduğunu aktaran LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Üstün Ezer, "Bizim şu anda Türkiye genelinde 57 bin hastamız var, başarı oranımız yüzde 94 oranında. Sayılmayacak kadar çok hastamız ve gencimiz var. Hastalarımız büyüdüler, evlendiler, meslek sahibi oldular ve çocukları oldu. Bu nedenle kocaman bir aileyiz, çok mutluyuz. Gelecekte inşallah kanserin nedenini, aşısını ve tedavisini LÖSEV bulacaktır. Bu konuda büyük bir çalışma yürütüyoruz. Kanser Araştırma Merkezimiz ve Enstitümüzde yakında çok büyük başarılara imza atacağız ve bu başarıları inşallah Türk halkı ile paylaşacağız. Umut ediyoruz ki kanserden hiçbir hastamızı kaybetmeyeceğiz ve hiçbir çocuğumuz bu canavara yenik düşmeyecek. Lösemiden iyileşen geleceğimiz olan çocuklar büyük başarılara imza atacaklar. Çünkü kansere karşı büyük bir başarıyı elde ettiler, daha da büyük başarılara imza atacaklar" dedi.

"LÖSEV tedavi sürecinde kızım ve benim yolumu aydınlattı"

Kız çocuğuna 'Wilms Tümörü' teşhisi konulan ve çocuğunun tedavisi sona eren Cansu Topçuoğlu ise LÖSEV'in tedavi sürecinde kendileri ve kızlarının yolunu aydınlattığını kaydetti. Topçuoğlu, "Ben yerel basında çalıştığım zamanlarda LÖSEV'in çalışmalarını duyurmaya çalışıyordum. Yıllar sonra kader bizi LÖSEV ile Onkoloji koridorlarında bir araya getirdi. Kızıma 'Wilms Tümörü' teşhisi konuldu. Biz 3 yılı aşkın bir süre ağır tedavi ve ameliyatlar geçirdik. LÖSEV bu süreçte bizim destekçimiz oldu. Ben kızıma teşhis konduktan sonra bildiğim her şeyi unuttum, LÖSEV bu konuda benim ve kızımın yolunu aydınlattı, bize maddi ve manevi anlamda her türlü desteği sağladılar ve zor zamanlarımızda elimizden tuttular. Tedavimiz bitti ve LÖSEV bizimle her zaman ilgilenmeye devam etti, kızımın doğum gününde beni yetkililer beni aradılar ve kızımın doğum gününü kutlar" şeklinde konuştu.

Program sonunda LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Üstün Ezer, lösemili çocuklara destek sağlayan KRONOSPAN Genel Müdür Yardımcısı Ömer Gülamoğlu'na plaket takdim etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Sağlık

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title