Haberler

Sağlık Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Hemşireler Gecesine Katıldı

Sen Genel Başkan Vekili ve Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Sağlık-Sen İl Başkanlığının Cizre’de “Hemşireler Günü” dolalsıyla düzenlediği programa katıldı.

Sen Genel Başkan Vekili ve Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Sağlık-Sen İl Başkanlığının Cizre'de "Hemşireler Günü" dolalsıyla düzenlediği programa katıldı.

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Sendikası Şırnak İl Başkanlığı Cizre Öğretmen Evi'nde "Hemşireler Günü" dolayısıyla program düzenledi. Sağlık-Sen Şırnak İl Başkanı Gıyasetttin Ucaş, yaptığı konuşmada, "Hemşirelik tarihi çok eskilere dayanan temelinde insan sevgisi, şefkat, bilgi ve beceri ile yoğrulmuş kutsal bir meslektir.Bu bağlamda özveri ile işini yapan bütün sağlık çalışanlarına teşekkür eder,12 Mayıs Hemşireler Haftasını kutlarım "dedi.

Memur Sen Genel Başkan Vekili ve Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş ise, "Bu sene 12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla biz Cizre'ye gidelim. Ama Ankara'da, İstanbul'da büyük şehirlerde terörün olmadığı şehirlerde, güzel mekanlarda Hemşireler Günü kutlamasını herkes yapabilir. Ama biz Cizre'de bu kutsal mesleği yapan gecesini gündüzüne katan her türlü sıkıntıya rağmen yüzlerinden gülücük eksilmeyen çünkü bu gülücüğü yaşatma umuduyla ortaya koyan sağlık çalışanlarımızla, ebelerimizle, hemşirelerimizle, annelerimizle birlikte kutlayalım istedik.

Buralarda sendikacılık yapmak çok kolay değil. Buralarda Sağlık-Sen'e ve Memur-Sen'e üye olmakta çok kolay değil. Ama bunu bir dava bilerek buralarda zor imkanlarda davamıza, yolumuza, mücadelemize katkı sunduğunuz için kocaman yürekli kardeşlerime canı gönülden teşekkür ediyorum "dedi.

Sağlık Sen Şırnak İl Başkanlığının hemşireler yönelik düzenlediği gece müzik ve şiir dinletisi ile devam etti. Gecenin sonunda Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş ve sendika yetkilileri geceye katılan hemşirelere "Hemşireler Günü" dolayısıyla hediyeler verdi. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Metin Memiş Şırnak Cizre Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title