Haberler

Sağlık Personeline Yangın Eğitimi Verildi

75. Yıl Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi Personellerine Sivil Savunma ve Yangın Konulu Eğitim Verilerek, Yangın Tatbikatı Gerçekleştirildi.

75. Yıl Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi personellerine sivil savunma ve yangın konulu eğitim verilerek, yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nın katkılarıyla yapılan tatbikat, hastane bahçesinde gerçekleşti. Eğitimlerde, katılımcılara işyerinde ve özel hayatlarında karşılaşabilecekleri herhangi bir yangın tehlikesine karşı nasıl tedbir alacakları, yangın esnasında nasıl davranılacağı konularında bilgi verildi. Eğitimde katı, sıvı ve yanıcı gaz içeren yangın konularına değinilerek, yangınların nasıl kontrol altına alınacağı uygulamalı olarak gösterildi.

İl Sağlık Müdürlüğü Sivil Savunma Uzmanı Ahmet Nuri Oğuz tarafından verilen eğitimin ardından itfaiye ekiplerince kontrollü olarak yangın çıkartılarak, söndürüldü. Katılımcılara yangın esnasında nasıl davranılması gerektiği tatbiki olarak gösterildi.

Eğitimde ayrıca yangınlarla karşılaşıldığında can ve mal kaybına yol açmamak için kişilerin tedbir olarak ev, işyeri ve araçlarında bir yangın tüpü bulundurmaları tavsiye edildi.

(OÇ-OÇ-Y) 27.04.2008 13:14 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title