Haberler

Sağlık Müdürü Gülüm'den Başkan Demirbaş'a ziyaret

Güncelleme:

Ankara İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm, Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş'ı ziyaret etti.

Ankara İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm, Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş'ı ziyaret etti.

Gülüm, hasta ve çalışan memnuniyeti ile sunulan sağlık hizmetlerini yerinde görmek amacıyla Çubuk'ta gerçekleştirdiği ziyaretlerde Başkan Demirbaş'ı da makamında ziyaret etti.

Gülüm'ü makamında kabul eden Başkan Demirbaş, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, ilçede sağlık alanında vatandaşların istek ve talepleri olduğunu vurguladı.

Kendilerine gerek seçim süresinde gerekse seçimden sonra yaptıkları ziyarette hastanede hekim yetersizliği konusunda şikayet geldiğini kaydeden Demirbaş, şunları söyledi:

"Bugün ilçemize gelmeniz ve hastaneyi, ilçe sağlık müdürlüğünü ziyaret etmeniz ve sorunları yerinde tespit etmeniz bizleri çok sevindirdi. Bize de zaman zaman ziyaretlerimizde hastanemiz ile ilgili istek ve talepler gelmekte. Biliyorsunuz burada bulunan hastane sadece ilçemize değil, Çankırı'ya bağlı Şabanözü, Orta ilçeleri ile Kalecik, Akyurt ve Pursaklar ilçelerimize de hizmet ediyor. Bu nedenle de yoğun bir hasta akışı var. Bize gelen konular özellikle belirli branşlarda doktor yetersizliği, acilde yoğunlukların yaşanması, tomografi hizmeti konuları. Ayrıca Kışlacık, Akkuzulu ve Esenboğa mahallelerimizdeki sağlık ocaklarımızın bakımı ve düzenlenmesi de yapılırsa ilçemizin sağlık konusunda hiçbir sorunu kalmayacak."

Çubuk Devlet Hastanesi ve İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde personel ve hastalarla sohbet ettiğini anlatan Gülüm de hastanede sunulan sağlık hizmetleri hakkında hastaların ve personelin fikirlerini aldıklarını söyledi.

Çubuk'un her anlamda çok güzel bir ilçe olduğunu ifade eden Gülüm, "Ankara ve ilçelerinde hizmet sunumlarının etkinliğini artırmak, daha kaliteli sağlık hizmeti sunmak amacıyla yoğun bir çalışma içindeyiz. Bu nedenle bugünkü ziyaretimizi gerçekleştirdik. Sorunları yerinde tespit ettik ve kısa sürede çözmek için çalışma yapacağız." diye konuştu.

Gülüm, ilçeye yakın zamanda bir ziyaret daha gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Baki Demirbaş Ankara Çubuk Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title