Haberler

Sağlık Merkezi Önünde Ses Bombası Patladı

Kartal'da aile sağlığı merkezi önüne bırakılan ses bombası büyük bir gürültüyle patladı.

Kartal'da aile sağlığı merkezi önüne bırakılan ses bombası büyük bir gürültüyle patladı. Can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı olayda sağlık merkezinin camları kırıldı.

Hürriyet Mahallesi Şekersuyu Sokak'ta bulunan Kartal 3-4 Nolu Aile Sağlığı Merkezi önüne bırakılan ses bombası, saat 21.00 sıralarında patladı. Patlama sonrası sağlık ocağının camları kırıldı. Çevrede korku ve panik yaşatan patlamanın ardından olay yerine gelen ilçe asayiş ekipleri, olay yeri çevresine güvenlik şeridi çekerek 2'nci bir patlamaya karşı güvenlik önlemi aldı. Daha sonra gelen olay yeri inceleme ekibi patlamayla ilgili delilleri topladı.

Patlamanın yaşandığı binada ağabeyinin oturduğunu söyleyen 1 kişi, "Büyük bir gürültü duyduk. Patlamanın doğalgazdan kaynaklandığını düşündüm. Ancak patlamanın gündüzleri onlarca kişinin girip çıktığı sağlık merkezi önüne bırakılan bir bombadan kaynaklandığını öğrendik. 35 senedir burada oturuyorum. İlk kez böyle bir olaya şahit olduk" dedi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hürriyet Mahallesi Kartal Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title