Haberler

Sağlık İşleri Bölge Müdürlüğü'ndeki Yangının Ardından

Büro Memurları Sendikası Diyarbakır İl Temsilcisi Necmettin Alaş, Sağlık İşleri Diyarbakır Bölge Müdürlüğü'nde Çıkan Yangının Bilinçli Olarak Çıkarıldığını Öne Sürdü.

Büro Memurları Sendikası Diyarbakır İl Temsilcisi Necmettin Alaş, Sağlık İşleri Diyarbakır Bölge Müdürlüğü'nde çıkan yangının bilinçli olarak çıkarıldığını öne sürdü.

Büro Memurları Sendikası Diyarbakır İl Temsilcisi Necmettin Alaş, Sağlık İşleri Diyarbakır Bölge Müdürlüğü'nde çıkan yangına ilişkin sendika binasında basın açıklaması yaptı. Sağlık İşleri Diyarbakır Bölge Müdürlüğü'nün başka bir ile taşınması için bilinçli olarak müdürlükte yangın çıkarıldığını öne süren Alaş, daha önce de Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün Elazığ'a, Emekli Sandığı Bölge Müdürlüğü ve Toprak Mahsulleri Ofisi'nin ise Urfa'ya götürülmek istendiğini ancak sağduyulu kişiler sayesinde buna izin

verilmediğini belirtti.

Sağlık İşleri Bölge Müdürlüğü'nün güvenliği için başta valiliğe ve Sosyal Güvenlik Kurumu'na 7 defa resmi yazıyla başvurduklarını hatırlatan Alaş, bugüne kadar herhangi bir yanıt alamadıkların söyledi. Müdürlükte çıkan 2 yangında işçilerin töhmet altında bırakıldığını belirten Alaş, "Müdürlüğün başarılı çalışmalarını hazmedemeyen, bürokrasi içerisinde faaliyet yürüten art niyetli kişiler ilimiz üzerinde bazı oyunlar oynamak istiyorlar ama biz bu oyunlara izin vermeyeceğiz. Bu konuda tüm kamuoyunu duyarlı

olmaya çağırıyorum. Şehrimize sahip çıkalım" diye konuştu.

(FA-FA-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title