Haberler

Sağlık İletişim Ajansı Clinic4 Yaşında

Güncelleme:

Clinic, 92. Tıp Bayramı'nın kutlandığı bu günde kuruluşunun 4. yılına girmiş olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Sağlık iletişimi sektörü için kısa sayılabilecek bu 3 yıllık çalışma döneminde Clinic, önemli ilaç firmalarına hizmet vermiş olmanın gururuyla çalışmalarına hız kesmeden ve ilk günkü şevkle devam ediyor. Ajans Başkanı Ahmet Kırım geride bıraktıkları üç yılı şu sözlerle değerlendiriyor; "Biz Clinic olarak adımızdan da anlaşılacağı gibi kurulduğumuz ilk günden bu yana sağlık sektöründeki reklam verenlerin kliniği olma mantığı ile yola çıktık. Reklam verenlerin her ihtiyacına eksiksiz cevap verecek, gerektiğinde onları yönlendirecek, gerektiğinde doğru çözümü gösterecek bir anlayışı benimsedik. Geriye dönüp baktığımızda, iş ortaklarımızdan gelen yorumlar doğrultusunda bu anlayışımızın ne kadar doğru olduğunu görüyoruz. Bu mantık çerçevesinde, ilk günkü heyecanımızı kaybetmeden profesyonel çalışma disiplinimiz ve amatör yaratma isteğimiz ile hizmet vermeye devam ediyor, var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Reklam verenler ile samimiyet içinde yürüttüğümüz iş ilişkimiz bize, bu 3 yıllık dönemde beklentilerimizin ötesinde bir büyüme ivmesi kazandırdı.

Sektörde öncü ulusal ve uluslararası ilaç üreticisi kuruluşlara hizmet verme imkanı bulduk.Son derece deneyimli, özverili, yeniliklereaçıkve en önemlisi 'Öğrenmeninsonuyoktur!' diyen birekibe sahip olmanın,bu başarıyı bize getiren en önemli unsurlardan biri olduğuna inanıyorum."

Clinic 2010'da da İddialı İşlere İmza Attı.

2010 yılı da Clinic için başarılarla dolu bir yıl oldu ve iddialı işlere imza attı. Dünya 2.'si olan Türk Milli Basketbol Takımı oyuncularının destek verdiği, Türk Diyabet Vakfı ve Novartis işbirliğiyle hayata geçirilen Dünya Diyabet Günü sosyal sorumluluk projesiyle, sektörde büyük ses getirere kadından söz ettirdi. Dünya 2.'leri Tip 2 diyabete karşı sloganıyla yola çıkarak düzenlenen kampanya kamuoyu ve basın tarafından büyük ilgi gördü. Bunun yanında Clinic, ilaç sektöründe daha once yapılmamışı yaparak birilki gerçekleştirdi ve Ali Raif ilaç şirketinin katkılarıyla Esprimax adı altında bir mizah dergisi çıkardı.Ünlü mizahçı Metin Üstündağ'ın süpervizörlüğünü yaptığı dergi 2 aylık yayımlanma perioduyla hayatına bugün de devam ediyor ve sektörde 25 binin üzerinde hekime ulaşıyor.Öyle gözüküyorki Clinic, 2011 yılında da ilklere imza atmaya ve ses getirecek işleri sektöre sunmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Sağlık

Sağlık Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title