Haberler

Sağlık İçin Sende Bir Adım At

Kartepe Belediyesi Kadın Spor Merkezi, aylık yürüyüş ve motivasyon programlarına devam ediyor.

"Sağlık için sende bir adım at" sloganıyla Eşme sahilinde kadınlar sabah sporu yaptılar

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in " Kartepe'de kadın olmak ayrıcalıktır" sloganıyla hareket eden Kartepe Belediyesi Kadın Spor Merkezi aylık yürüyüş ve motivasyon programlarına devam ediyor. Ataşehir, İstasyon, Köseköy Merkez, Uzuntarla, Maşukiye, Hasanpaşa, Acısu Kadın Spor Merkezi üyeleri ve Eşme Mahallesinde ikamet eden kadınlar Eşme sahilde yürüyüş ve spor yaptılar.

İKRAM YAPILDI

Sabah yürüyüş ve sporuna katılan kadınlar, sağlıklı yaşam için kendilerine önem vermelerinin yanı sıra birlik ve beraberliğin güzel örneğini sergilediler. Sabah yürüyüşü ve sporu sonrasında kadınlara çay ve simit ikram edildi. Çeşitli aktivitelerle eğlenen kadınlar günün tadını çıkardı. Yapılan hizmetten ve projelerden mutlu olduklarını belirten kadınlar, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'e selam, sevgi ve teşekkürlerini iletti.

Aldığı ödüllerle Sakarya'da ve Türkiye genelindeki sigorta şirketleri arasında adından sıkça söz ettiren Adafinas Sigorta; 2017 yılı tüm kampanyaları kazanarak, kazananların kazananı üstün başarı ödülü sahibi oldu. Ödülü Ethica & Estethica Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Akdoğan'ın elinden alan Adafinas Sigorta ve Ulusal Grup Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Ulusal; bu ödülü bize layık gören Türk sigorta sektörünün duayeni değerli üstad Sayın Cemal Ererdi 'ye teşekkür ediyoruz. Yine bizi evinde misafir ederek onurlandırıp takdim eden sayın Murat Akdoğan ve kıymetli eşlerine, üstün başarı ödülünü Sakarya'ya getirmemizde azimle çalışan tüm çalışma arkadaşlarıma ve Adafinans Sigortayı tercih eden tüm sigortalılarımıza şahsım ve ulusal ailesi adına teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Üzülmez Ataşehir Kartepe Eşme Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title