Haberler

Sağlık Düşmanlarına Gece Yarısı Baskını: 400 Kilogram At Eti Ele Geçirildi

Güncelleme:

Adana'da boş arazide at kesimi yapıldığı ihbarı alan zabıta ekipleri baskın düzenledi. Baskında yaklaşık 400 kilogram kesilmiş at eti ele geçirildi.

Adana'da boş arazide at kesimi yapıldığı ihbarı alan zabıta ekipleri baskın düzenlendi.

Alınan bilgiye göre, Yüreğir İlçesi Bahçelievler mahallesi boş bir arazide 4 şüphelinin at kestiği ihbarı üzerine Yüreğir Zabıta Daire Başkanlığına bağlı ekipleri çalışma başlattı. Polis ile beraber boş araziye baskın düzenlendi. Ekiplerinin geldiğini fark eden 4 şüpheli kesimde kullandıkları bıçakları bırakarak ara sokaklara kaçtı.

KESİMDE KULLANILAN BIÇAKLAR İNCELEMEYE ALINDI

Ekipler, arazide yaptığı incelemede yaklaşık 400 kilogram kesilmiş at eti ele geçirdi. Bulunan bıçakların üzerindeki park izlerinin tespit edilmesi Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü çalışma yaptı.

AT ETLERİNİ TAŞIMAK İÇİN AT ARABASI KULLANILDI

Olay yerinde bulunan at etleri, imha edilmek üzere Adana İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Öte yandan, olay yerinde at etlerini taşımak için kullandığı tespit edilen at ve arabasına el konuldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bahçelievler Yüreğir Zabıta 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (19)

LİLİ:

daha okumadan ADANA''dır dedim :)))))))))))))))))

8
0
yanıtYanıtla
SİVASLI İBOCAN:

Adana işi kebap adını nereden aldığı belli, yap bi acılı at dürüm. . . Şaka bir tarafada kimin nerede ne yediği hiçbelli değil. . . Emin olun eti mutfağa girişte görün yemezsiniz, renk, koku, ne olduğu şüpheli et tabağınızda size ikramediliyor. . Ağız tadı, damak tadı geçin bunları, el oğlu eti öyle terbiye ediyorki kediyi bile kuzu yapıyorlar. . .

7
0
yanıtYanıtla
8.HUDUT GAZİLER IĞDIR:

ALLAH IM BU ADANALILAR NE YAPTIKİ BUNLARI CEZALANDIRIYORSUN YARABBİM

4
2
yanıtYanıtla
Evo20:

At yenebilen bir hayvan az okuyun araştırın!

0
6
yanıtYanıtla
HAYVANLARI SEVEN:

KORUMASIZ OLAN CANLILAR OLUNCA HEMEN YORUMUMU YAPTIM. BU NE YA ZAVALLI HAYVANLARIN İNSANLARDAN ÇEKTİKLERİ . İNSANLARIN YEMEK İÇİN OKADAR SEÇENEKLERİ VARKİ HER ŞEYİN AŞIRISINI YEMESEK BU CANİLİKDE OLMAZ BİZ İNSANLAR O KADAR BENCİLİZKİ TEK DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ YEMEK DİYORUM Kİ AŞIRIYA KAÇMADAN ÖNCE HAYVANLARIN. NASIL ACI ÇEKTİKLERİNİ NE KOŞULLAR ALTINDA YAŞADIKLARINI BİLMENİZİ İSDEDİM NE OLUR BİRAZDA ONLARI DÜŞÜNELİM ONLARDA CAN TAŞIYOR EĞER ET YİYORSAK AZ YİYELİM ORGANİK ET YİYELİM .

3
1
yanıtYanıtla
müslüman:

domuzun etinin serbest oldugu ulkede at neden yasak acaba ...helali haram harami helal olan ulekede cahalet diz boyu ...cahil imam hatiplilier

1
3
yanıtYanıtla
kebap:

adananın kebabı neden lezzetli anlamış olduk o kadar organik beslersen atları lezzetli olur kebabıda

3
0
yanıtYanıtla
Ali:

Hani dışardan yediğiniz ucuz köfte döner pide vs var ya, işte o etler burdan geliyor. Ben dışardan et ve et ürünleri hiçbir ürün yemiyorum almıyorum. Sütümü kendim alır mayalarım, etimi ailecek birleşip bir hayvan kestirip gözle görerek temin ederim. İnsanların para için neler yapabileceklerine şahit oluyoruz her gün.

3
0
yanıtYanıtla
UGUR:

Adana zabıtasına helal olsun adamlar saat 5 ten sonrada çalışıyorlar darısı Aksaray zabıtasına

3
0
yanıtYanıtla
UGUR:

Vay be ilk defa çalışan zabıta gördüm

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title