Haberler

Sağlık çalışanlarına lezzetli destek

Yaşar Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü görevlileri, toplum sağlığını korumak için haftalardır büyük bir özveriyle görev yapan sağlık çalışanlarını için kolları sıvadı, mutfağa girdi.

Yaşar Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü görevlileri, toplum sağlığını korumak için haftalardır büyük bir özveriyle görev yapan sağlık çalışanlarını için kolları sıvadı, mutfağa girdi.

Yaşar Üniversitesi, korona virüsü salgını ile canları pahasına mücadele eden sağlık çalışanlarına destek olmayı sürdürüyor. Yaşar Üniversitesi Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi (YÜTAM), bu kapsamda hastanelerde görev yapan doktorlar, hemşireler ve sağlık çalışanları için gönüllü olarak koruyucu yüz maskesi üretirken, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü'nde de İzmir'de vefakarca ve başarıyla görev yapan sağlık ordusu için lezzetli kekler ve kurabiyeler hazırlanıyor. Bölüm Başkanı Doç. Dr. Seda Genç, Mutfak Şefi Emre Şimşek ve Şef Yardımcısı Ege Özuysal tarafından gerçekleştirilen katkı, Yaşar Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ahmet Yiğitbaşı ve Rektör Prof. Dr. Cemali Dinçer'in desteğiyle sürdürülüyor.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Başkanı Doç. Dr. Seda Genç, "Gece-gündüz demeden, hepimizin sağılığı için canlarını hiçe sayarak mücadele eden sağlık çalışanlarımıza yanlarında olduğumuzu hissettirmek temel amacımız. Onları alkışlamanın yanı sıra destek için neler yapabileceğimizi düşünüp eşsiz mücadeleleri için bir teşekkür etme biçimi olarak mutfağa girip lezzetli kurabiyeler ve kekler hazırlayarak moral vermek istedik. Böyle zor bir dönemde, topluma karşı sorumluluğumuzun her zamankinden çok daha büyük olduğunun farkındayız. Sağlık çalışanlarımızın yorgunluklarını bir nebze olsun dindirebilmek ve onlara moral vermek en büyük mutluluğumuz olacak" dedi.

Hazırlanan ilk parti kurabiyeler ve kekler ilgililere teslim edilirken, bu katkının devam edeceği belirtildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title