Haberler

Sağlık çalışanı geline doğum gününde sürpriz

Güncelleme:

Sağlık çalışanı geline doğum gününde sürpriz Pastadaki mumları üfleyen sağlıkçı gelin, ailesini evinin kapısında görünce göz yaşlarına hakim olamadı Kahramanmaraş'ta korona virüs nedeniyle evinde karantinada olan geline kayınbabası doğum günü pastası ile sürpriz yaptı.

Sağlık çalışanı geline doğum gününde sürpriz

Pastadaki mumları üfleyen sağlıkçı gelin, ailesini evinin kapısında görünce göz yaşlarına hakim olamadı

KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş'ta korona virüs nedeniyle evinde karantinada olan geline kayınbabası doğum günü pastası ile sürpriz yaptı. Pastadaki mumları üfleyen sağlıkçı gelin, ailesini evinin kapısında görünce göz yaşlarına hakim olamadı.

Kahramanmaraş'ta özel bir hastanenin acil servis bölümünde görevli Sema Uludağ, pozitif çıkan korona testi nedeniyle kocası Mehmet Akif ve 7 yaşındaki oğlu Mustafa ile ikametlerinde karantinaya alındı. Gelinin doğum gününü sosyal medya hesabından takip eden kayınbaba Mustafa Uludağ, sürpriz doğum günü yapmak istedi.

Doğum günü pastasını alan kayınbaba, dünürü ile birlikte gelininin evine gelerek kapı önüne pastayı bıraktı. Evin kapısını çalan kayınbaba sağlıkçı kızına pastalı doğum günü hediyesini verdi. Pastayı ve ailesini kapıda gören sağlık çalışanı gelin gözyaşlarına hakim olamazken, her iki ailesine de teşekkür etti.

Korona hastalarının morallerini yüksek tutması gerektiğini ifade eden kayınbaba Mustafa Uludağ, "İki ayrı evde 6 nüfusum karantina kapsamında evdeler. Bir tek ben kaldım ve ben de dağda yaşadığım için kendimi izole ettim. Sosyal medyadan sağlıkçı gelin kızıma sosyal medya takibi ile doğum günün bugün olduğunu tespit edip güzel bir sürpriz yapmak istedim. Böyle bir sıkıntılı günde iyi olduğunu düşünüyorum. Bizim bu rahatsızlık sürecinde ilgili kurumlar yakından takip edip ilgi gösterdiler. Bütün korona hastalarının morallerini yüksek tutmaları gerekmektedir. Kendilerinize iyi bakın ve bağışıklık sisteminizi güçlendirin" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Kahramanmaraş Koronavirüs Uludağ Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title