Haberler

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Bursa'da Açıklaması

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Milli iradenin tecellisini gerçekleştirdiği 7 Haziran seçimlerinden sonra, öyle bir istikrarı yakalamış ülkeyizki ne ekonomik anlamda ne de sosyal anlamda herhangi bir sıkıntıya düşmedik" dedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Milli iradenin tecellisini gerçekleştirdiği 7 Haziran seçimlerinden sonra, öyle bir istikrarı yakalamış ülkeyizki ne ekonomik anlamda ne de sosyal anlamda herhangi bir sıkıntıya düşmedik" dedi.

Bursa Valiliğinin Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlediği iftar programına katılan Müezzinoğlu, burada yaptığı konuşmada, ramazanın rahmet ve bereket ayı olduğunu belirterek, bu ayın huzura daha çok vesile olmasını diledi.

Müezzinoğlu, millet olarak önemli maddi, manevi ve kültürel zenginliklere sahip olunduğunu belirterek, "Allah'a şükürler olsun ki bir seçim sonrasında milletimiz son derece başarıyla elini vicdanına koyarak ve aklıyla analiz yaparak sandığa gitti. Milli iradenin tecellisini gerçekleştirdiği 7 Haziran seçimlerinden sonra, öyle bir istikrarı yakalamış ülkeyizki ne ekonomik anlamda ne de sosyal anlamda herhangi bir sıkıntıya düşmedik. Huzur ve barış içinde Türkiye'nin her köşesinde bu sofraları kurabiliyor olmak ve her türlü yaşam planlamamızı yapıyor olmak millet olarak büyük bir zenginliğimizdir" diye konuştu.

Milletvekili seçimlerinde milletin görevini yaptığını söyleyen Müezzinoğlu, "Bu milletin seçimlerde verdiği mesajı siyasiler millet adına doğru kullanacak. Siyasi partiler, Türkiye'yi, demokrasiyi, hukuk devletini ve milli iradeyi merkeze alan bir anlayışla inşallah önümüzdeki kısa sürede millete bedel ödeten değil, milletin yarınlarını daha iyi eden bir anlayışla üzerine düşen sorumlulukları yerine getirecektir" dedi.

Müezzinoğlu, yemin töreniyle TBMM'nin yeni milletvekillerinin göreve başladığını hatırlatarak, şunları kaydetti:

"En geç Çarşamba günü Meclis Başkanımız belli olacaktır. TBMM, milletin birlik ve beraberliğini, milletin yarınlarına olan hedeflerini nasıl güçlü bir şekilde temsil edecek ve etmesi gerekirse kurulacak hükümet de 78 milyon insanımızın yarınlarını bugünden daha iyi edebilmek anlayışıyla üzerine düşen görevleri ve sorumlulukları üstlenecektir. Bizlere düşen milletçe birlik ve beraberlik içinde yarınlarına güçlü bir yürüyüşü başarabilmektir. Farklı farklı düşüncelerimizi ve tercihlerimizi ayrışma nedeni değil, tam aksine zenginlik olarak görebilmek ve farklılıklarımızdan zenginlikler üretebilecek anlayışla ülkenin ve milletin yarınlarını bugünden daha iyi yapabilmek adına üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeliyiz."

Müezzinoğlu, iftardan önce Mudanya ilçesinde tarihi Hal Çarşısı'nı gezdi esnafla sohbet etti, daha sonra AK Parti Mudanya İlçe Başkanlığının düzenlediği teşkilat toplantısına katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Mehmet Müezzinoğlu Merinos Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title