Haberler

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Açıklaması

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Daha önce Sayın Cumhurbaşkanımızı blokçulara teslim etmediniz, muhtaç etmediniz.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Daha önce Sayın Cumhurbaşkanımızı blokçulara teslim etmediniz, muhtaç etmediniz. Hayırcılara muhtaç etmediniz. Sırtını başka yerlere dayananlara muhtaç etmediniz. Şimdi ne olur Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nu da artık blokçulara teslim etmemek bizlerin görevi" dedi.

Müezzinoğlu, Demirtaş Mahalle Meydanı'nda partisince düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, hep birlikte yarınları bugünden daha güzel yapacaklarını söyledi.

Pazar günü yapılacak seçimin yalnız 78 milyon insanın seçimi olmadığını dile getiren Müezzinoğlu, şöyle devam etti:

"Bu seçim Balkanlar'daki mazlum ve mağdur kardeşlerimizin yarınlara daha çok umutla ve güvenle bakabilmesi için ve bu milletin yarınlara güçlü yürüyüşüne dua eden Balkan insanlarının seçimi. Yine bu seçim yalnız bizim seçimimiz değil. Mazlum ve mağdur milletlerin Türkiye'ye baktığı, Türk milletinin güçlü bir şekilde yarınlara yürüyüp yürüyemediğine baktığı ve kendisine umut, güven  bağladığı ve 1 Kasım'da güçlü bir yürüyüşü beklediği bir seçimin arifesindeyiz. O nedenle bu millet, Türkiye'nin güzel insanları, bu milletin kaderine sahip çıkan siz değerli kardeşlerim 14 yıldır AK Parti'ye AK Partinin Kurucu Genel Başkanı ve bugünkü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ilk günden beri hep sahip çıktınız mı? Birileri ona, 'Muhtar bile olamazsın' derken 'Hayır, onu milletvekili yapacağız' dediniz mi? Evet bu millet onu 'Muhtar olamaz' diyenlere, 'Seni milletvekili olarak göremiyorum' diyenlere inat onu milletvekili listelerinden çıkaranlara inat, 'Hayır, ben onu seviyorum, ben ona inanıyorum ben ona güveniyorum' diyerek milletvekili yaptınız mı? Başbakan yaptınız mı?" Yine döndü dolaştı bu milletin kaderiyle oynamaya alışık olanlar bu milletin yarınlarını, 'Millet anlamaz, milletin aklı ermez, millet göbeğini kaşıyan insandır' diyenlere ne dediler, 'Artık hep kapalı kapılar ardında Cumhurbaşkanını millet değil ben planlarım' diyenlere biz ne dedik, 'Hayır milletin istediği kişi, Cumhurbaşkanı olacak'. Milletin istediği kişi Cumhurbaşkanı olamayacaksa bu yetkiyi millete veririz dedik ve o yetkiyi size, milletimize verdik."

Cumhurbaşkanı seçiminden bahseden Müezzinoğlu, şunları söyledi:

"Birileri çatılarını açtı, birileri bacalarını kaldırdı, birileri kapılarını açtı. Birileri 14 siyasi partiyi bir araya toplayarak cumhurun karşısına cumhurun sevdiğini değil, kendi istediklerini koydu ama olmadı. Cumhur dedi ki 'Benim sevdiğim adam, lider orada, benim Başbakanım Cumhurbaşkanlığına da layıktır' dedi. Onlar istese de istemese de millet, 'Benim başkanım belli' dedi. Cumhurbaşkanını seçtiniz. Bu milletin huzuruna onunla birlikte  9 defa gittik. Bizi hiç mahcup etmediniz. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Biz de millet, milletin iradesi dedik. Milletin hak ve hukuku dedik. Milletin geleceği dedik, ay yıldızlı bayrak, vatan, millet dedik. 78 milyon ülke insanımızın kardeşliği dedik. Bu bayrak Bursa'da nasıl güçlü dalgalanıyorsa Hakkari'de de öyle dalgalanacak dedik. Bu bayrak Bursa'da, Edirne'de, Balıkesir'de nasıl güçlü dalgalanıyorsa Silopi'de de Cizre'de de Diyarbakır'da da böyle dalgalanacak dedik."

Destek sözü

Müezzinoğlu, seçimlerde AK Parti'nin başka partilere muhtaç edilmemesi konusunda vatandaşlardan destek alarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Daha önce Sayın Cumhurbaşkanımızı blokçulara teslim etmediniz, muhtaç etmediniz. Hayırcılara muhtaç etmediniz. Sırtını başka yerlere dayananlara muhtaç etmediniz. Şimdi ne olur Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nu da artık blokçulara teslim etmemek bizlerin görevi. Hayırcılara muhtaç etmemek bizlerin görevi. Biz muhtaçsak size muhtacız, milletimize muhtacız. Sizinle beraber bu yola çıktık. Sizinle beraber bu yolculuğu yapıyoruz. Sizinle beraber bu yolculuğa devam edeceğiz. Bizi ne olur bu ülkeyi, milleti  dert edinmeyen fırsatçılık yapan millete tuzak kuran, milletin kaderiyle oynayanlara ne olur ne kendi kaderinizi ne de bizi muhtaç etmeyin. Kaderimize sımsıkı sahip çıkalım. geleceğimize hep beraber sahip çıkalım. Biz daha çok millet, hizmet diyoruz. Biz daha çok gelişen, büyüyen muasır medeniyetler seviyesinin üzerinde Türkiye diyoruz. Onlar ise tuzak, tezgah diyorlar. Millet anlamaz anlamaz diyorlar. Bu ülkeye bu millete şehir hastaneleri yakışmaz diyorlar. Biz de diyoruz ki o şehir hastanelerinde istesen de istemesen de yarın sizi de biz tedavi edeceğiz. Biz 78 milyonun yarınlara daha çok umutla ve güvenle bakmasını, bu milletin mazlum ve mağdur olan millete güven vermesini istiyoruz. "

Bakan Müezzinoğlu'na, mitin öncesi Kosovalı iş adamı Hacı İlyas Ramazan Uka, Aliya İzzetbegoviç'in de taktığı bereden hediye etti.

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Müezzinoğlu Ahmet Davutoğlu Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title