Haberler

Bakan Müezzinoğlu: Biz Milleti Dert Ediniyoruz

Güncelleme:

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, "Milleti dert ediniyoruz. Tüyü bitmemiş yetimin hak ve hukukunu, koruma derdimiz var. Yanımızda hırsızlar barınamaz." dedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Biz milleti dert ediniyoruz. Tüyü bitmemiş yetimin hak ve hukukunu, koruma derdimiz var. Bizim yanımızda hırsızlar barınamaz. Biz yolsuzluk yapsaydık bugün bu milletin karşısına çıkabilir miydik" dedi.

Bakan Müezzinoğlu, Lüleburgaz'da bir düğün salonunda yaptığı konuşmada, AK Parti'nin milletin partisi olduğunu söyledi. 17 Aralık tarihinden bu yana Türkiye'nin maddi kaybının 105 milyar olduğunu belirten Müezzinoğlu, senaryoyu yapanların bu milletin cebinden 105 milyar gitmesine zemin hazırladıklarını ifade etti.

Bu senaryolar ile milletin sömürülmeye çalışıldığını vurgulayan Müezzinoğlu, "Bizi yolsuzlukla suçlayarak, faizleri yükselterek, dövizi yükselterek, borsayı düşürerek en büyük yolsuzluğu yaparak, yine ellerini milletin cebine, diğer elleri de milletin ümüğüne uzattılar ama AK Parti o elleri yine ceplerden kesecek. Hey dışarıdaki düşmanlar, hey içerideki hainler bu millet olduğu sürece, bu lider olduğu sürece, AK Parti olduğu sürece, asla gücünüz yetmeyecektir. Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak dedik" diye konuştu.

Birilerinin içeride veya dışarıda milletle ilgili senaryolar yaptığını ifade eden Müezzinoğlu, şöyle devam etti:

"Çünkü bu millete 150 yıldır bu tür senaryoları çizdiler, hep planlarla bu milleti sömürdüler ama artık Recep Tayyip Erdoğan var, artık AK Parti var. Biz milleti dert ediniyoruz. Tüyü bitmemiş yetimin hak ve hukukunu, koruma derdimiz var. Bizim yanımızda hırsızlar barınamaz. Biz yolsuzluk yapsaydık bu gün bu milletin karşısına çıkabilir miydik. Bizim yanımızda ahlaksızlar barınamaz. Bizim yanımızda milleti sömürmek isteyenler barınamaz. Bizim yanımızda, sermaye barınamaz. Bizim yanımızda faizciler ve faiz lobisi barınamaz. Hey sözde Atatürkçüler, hey Atatürk'ten geçinenler, hey Atatürk'ün gölgesine yan gelip yatanlar, muasır medeniyet seviyesinin üzerindeki bir yolculuğa, gece gündüz çalışmadan, milletle omuz omuza yürümeden, milletin derdini dert edinmeden onun hayallerinin ve umutlarının peşinde koşmadan muasır medeniyet seviyesinin üzerine gidilmez, Atatürkçü'de olunmaz. Ben halkçıyım diyerek halkçılık olmaz. Bu parti milletin partisidir. Milletin partisini asla ve asla belirli güç odaklarına, asla sermayeye, asla karanlık kapılar arkasında yapılan senaryolara, şuna veya buna teslim etmedik ve etmeyeceğiz. Bundan sonraki süreçte, hangi senaryoları çizerseler çizsinler, hangi planları yaparsalar yapsınlar, hangi bedduaları okursalar okusunlar, milletin duası bize yeter."

- "AK Parti milletin partisidir"

Bakan Müezzinoğlu, AK Parti'nin 75 milyonluk büyük Türk milletinin partisi olduğunu belirtti. Her Türk vatandaşının saygın olduğunu vurgulayan Müezzinoğlu, şunları kaydetti:

"AK Parti milletin partisidir. Yaşam tarzı, yaşam felsefesi ne olursa olsun, inanç değerleri ne olursa olsun, hayat tarzı ne olursa olsun, ay yıldızlı bayrağının altında yaşamaktan onur ve gurur duyan her Türk vatandaşı bizim gözümüzde saygındır. Bu millete hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur. Kurulduğumuz günden beri bu ülkenin ve bu milletin karşısında, milleti kucaklayan, milletin değerleriyle paralel yürüyen, milletin ortak hayallerinin önünde koşmaya ve yürümeye çalışan bir başbakanla olmaktan onur ve gurur duyuyoruz. İnşallah hep birlikte, el birliğiyle gönül birliğiyle bu ülkeyi ve bu milleti Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün söylediği muasır medeniyet seviyesinin üzerine hep birlikte taşıyacağız. Dün aramızda olmayanlar bugün aramızda olacaklar. Bu parti Türk milletinin partisidir. Biz bu partiyi güç odaklarına güvenerek kurmadık. Biz bu partiyi sermayeye güvenerek kurmadık. Biz bu partiyi medyaya güvenerek kurmadık. Millete inanarak, kendimize güvenerek kurduk. Millet ile beraber yola çıkarak bu partiyi kurduk. Millet ne dediyse onu yaptık."

- Sarıgül'ün adaylığı

Müezzinoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun daha önce Şişli Belediyesi'nin önünde yaptığı konuşmasında Mustafa Sarıgül'ün yolsuzluk dosyasını gösterdiğini ifade etti.

Yolsuzluk dosyasının bugün nasıl beyaz dosya olduğunu merak ettiğini anlatan Müezzinoğlu, "Sen bunu kendi iktidar gücünle mi yaptın, yoksa birinin gücümü bunu sana yaptırdı. Sen nasıl halkçı partisin, nasıl halkın iktidarısın. Birinin gücü birinin kapalı kapılar arkasından AK Parti'yi Recep Tayyip Erdoğan'ı mağlup etmek için, başarısız kılabilmek için senaryoların oyuncağıysan, sen nasıl milletin temsilcisi olabilirsin. Bu millet bu fotoğrafı görmeyecek kadar, milleti akılsız, milleti izansız, milleti ölçüsüz mü zannediyorsun ey Kılıçdaroğlu. Yine bu milletten ders almaya, yine bu milletten tokat yemeye hazır olun. Çünkü bu millet artık saf değil. Bu millet 60'lı, 70'li yıllarda çok ağır bedeller ödedi. Siyaset ülke için, millet için yapılır. Güç odakları için siyaset yapılmaz. Karanlık odalarda siyaset yapılmaz. Kapalı kapılar ardında milletin geleceği planlanmaz."

Müezzinoğlu, konuşmasının ardından partilerine katılanlara rozet taktı.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Recep Tayyip Erdoğan Mehmet Müezzinoğlu Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title