Haberler

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Açıklaması

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, muhalefet partilerin çatı adayı belirleme konusunda planı kendilerinin yapmadığını söyledi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, muhalefet partilerin çatı adayı belirleme konusunda planı kendilerinin yapmadığını söyledi. Müezzinoğlu, "Birilerinin yaptığı plandan haberiniz olmadan, o planın taşeronu olmak ve bunun bedelini ödemek durumunda kalacaksınız" dedi.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) kongre salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan bakan Müezzinoğlu, muhalefet partilere yüklenerek, "Kendilerinin de belki bilmediği bir kapılı kapılar arkasındaki senaryo sonucu çatı adayınız belirlendi" diye konuştu.

"SİZE, SEÇMENİNİZE TIPIŞ TIPIŞ GİDECEK VE OY KULLANDIRACAKSINIZ DENİLDİ"

Müezzinoğlu, "Birilerinin yaptığı plandan haberiniz olmadan, o planın taşeronu olmak ve bunun bedelini ödemek durumunda kalacaksınız. Evet, bu planı belki kendileri yapsalardı, belki daha düzgün plan yaparlardı. Ama ne yazık ki bu çatı aday planını kendileri de yapmadı. Kendilerinin de belki bilmediği bir kapılı kapılar arkasındaki senaryo sonucu 'Evet çatı adayınız filanca' denildi, 'Bunu teşkilatlarınıza kabul ettireceksiniz' denildi, 'Bunu seçmeninize zorla, tıpış tıpış gidecek ve oy kullandıracaksınız' dendi ve onlarda milletin huzuruna bu şekilde gelmeye çalışıyor" diye konuştu. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mehmet Müezzinoğlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title