Haberler

Sağlık Bakanı Demircan, Adana Şehir Hastanesini Gezdi

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, "Böyle güzel hastaneleri milletimizin hizmetine sunmaktan onur duyuyoruz.

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, "Böyle güzel hastaneleri milletimizin hizmetine sunmaktan onur duyuyoruz. AK Parti iktidarının yüz akı, başarılı hizmetleridir. Önümüzdeki dönemde ülke genelinde 30'a ulaşacak olan şehir hastanelerinin güzel örneklerini bu iki vilayetimiz yan yana yaşıyor" dedi.

Demircan, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, AK Parti Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı ve İl Sağlık Müdürü Ahmet Özer ile Adana Şehir Hastanesi'nin Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde incelemelerde bulunarak hastaları ziyaret etti.

Basına kapalı olarak gerçekleşen inceleme ve ziyaretin ardından Demircan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Mersin'deki Şehir Hastanesi'ni gezdiğini, Adana'daki Şehir Hastanesi'nde de özellikle Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ni görmek istediğini belirtti.

Bu hastanelerin çok üstün standartta hastaneler olduğunu ifade eden Demircan, şöyle konuştu:

"Milletimiz bunların daha güzeline layık. Böyle güzel hastaneleri milletimizin hizmetine sunmaktan onur duyuyoruz. AK Parti iktidarının yüz akı, başarılı hizmetleridir. Önümüzdeki dönemde ülke genelinde 30'a ulaşacak olan şehir hastanelerinin güzel örneklerini bu iki vilayetimiz yan yana yaşıyor. Halkımız da buralardaki sunulan güzel hizmeti gerçekten sahiplenmiş, memnuniyet çok yüksek. Biz de bundan mutluluk duyuyoruz."

Demircan, hastanenin resmi açılış tarihinin henüz belli olmadığını ancak yakın zamanda açılış yapılacağını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Mahmut Demirtaş Ahmet Demircan Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title