Haberler

Sağlam ve Dayanıklı Netbook

Zorlu ve Aşırı Ortamlara Dayanacak Şekilde Tasarlanan Nb30, Hangi Koşullar Altında Çalışırsa Çalışsın Performans Garantisi İsteyen Kurumsal Kullanıcılar İçin Mükemmel Bir Seçim.

Günlük yaşamın çarpma, düşürme gibi kaçınılmaz ufak kazaları ile başa çıkmak için özel olarak tasarlanan NB30'un şoklara dayanıklı kaplaması hasar riskini azaltıyor.

Sağlam ve moda çizgiler taşıyan tasarımında yer alan özel dokulu esnek kapağı hem çiziklere hem de parmak izi lekelerine dayanıklı. Yenilikçi sabit disk sürücü (HDD) serbest düşüş sensörü, NB30'un hızlı bir şekilde düştüğünü hissettiği an verileri otomatik olarak HDD'ye park ederek, koruyor (Samsung En iyi Şirketler Listesinde).

Netbook ayrıca sıvı dökülmesine karşı dayanıklı bir klavye ile 50cc'ye kadar sıvı dökülmesi durumunda sıvıyla temas sonucu ortaya çıkacak olası hasarları önlemek için sistemin etrafında su geçirmez bir koruma içeriyor.

Diğer Samsung Netbook'ları gibi NB30 da çevreye duyarlılık ve kullanılabilirlik standartlarına mükemmel uyumu nedeniyle ödüllendirildi.

Samsung NB30, mükemmel bir ınternet deneyimi sunmak için özel olarak ıntel tarafından tasarlanan ıntel'in en son çıkan işlemcisi ıntel Atom N450'yi içeriyor.

NB30'un 10.1 inçlik yansımayı önleyen LED ekranı kullanıcıların en ince detaylı görüntüleri en canlı ve keskin renklerle görüntülemelerine olanak sağlıyor ve parlak ışıklar altında ya da doğrudan güneş ışığı altında dahi kamaşma efekti oluşturmuyor.

Bu enerji-etkin ekran NB30'un mükemmel işlemci performansı ve Samsung'un kendi geliştirdiği Gelişmiş Pil Ömrü çözümü ile birarada NB30'un'nin 11 saate kadar pil ömrü sunmasında önemli rol oynuyor (Samsung Apps Şimdi Türkiye'de!).

Ayrıca, opsiyonel olarak sunulan 10.1 inçlik dokunmatik ekran da dokunmatik kontrolü olukça basitleştiriyor. Netbook'un çok yönlü dokunmatik özelliği masaüstü yaratma, nesneleri bir başka ekrana taşıma ve medya dosyalarını ekleme ya da silme gibi fonksiyonların tek bir parmak hareketi ile gerçekleşmesine olanak tanıyor.

Yazan :
SDN -

Kaynak: Shiftdelete.net / Teknoloji

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title