Haberler

Sağlam: Kötü Bir Gece ve Kötü Bir Karşılaşma Oldu

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Metalist Kharkiv Karşısında Alınan 4 -1'lik Yenilginin Ardından Kötü Bir Gün Geçirdiklerini Söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Metalist Kharkiv karşısında alınan 4-1'lik yenilginin ardından kötü bir gün geçirdiklerini söyledi.

Sağlam maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında, kendileri açısından kötü bir gece ve kötü bir karşılaşma olduğunu dile getirdi. Bireysel hataların öne çıktığı goller yediklerini belirten teknik adam, ''Karşımızda da iyi bir takım vardı. Hataları yapınca golleri engelleyemedik. Kötü oyun ve kötü goller sonrasında UEFA Kupası'na veda ettik. Hayat devam ediyor. 6 Ekim Pazartesi günü lig maçımız var. UEFA Kupası'nda elendikten sonra elimizde kalan lig ve kupa hedeflerinden uzaklaşmamak için bir an önce ayağa kalkmalıyız'' diye konuştu.

Yenilgiden dolayı çok üzgün olduklarını kaydeden Sağlam, ''Bu skoru beklemiyorduk. oyuncularımızla el birliğiyle eski günlerimize döneceğiz'' diyerek sözlerini tamamladı.

Ertuğurul Sağlam, toplantıyı soru almadan terk etti.

Metalist Kharkiv Teknik Direktörü Myron Markevich ise yaptığı açıklamada iyi bir oyun gösterdiklerini ve bu akşamki maçı kazandıklarını dile getirdi.

Markevich, Beşiktaş'ın ilk maçtaki 1-0'lık galibiyetinden dolayı avantajlı sahaya çıktığını dile getirirken, kendi sahalarında iyi bir oyunla dezavantajı, avantaja çevirerek turu geçtiklerini söyledi.

Maç sonrası Beşiktaşlı yöneticiler, teknik heyet ve oyuncularda büyük bir üzüntü yaşanırken oyuncular herhangi bir açıklama yapmadı.

Beşiktaş'ı 4-1 yenerek guruplara kalma başarısı gösteren Metalist Kharkiv'li oyuncular ise galibiyet sevincini doyasıya yaşadı.

Maç sonrası havai fişek gösterisi yapılırken futbolcular ve taraftarlar galibiyet sevincini beraber yaşadı.

Metalist Kharkiv karşısında 4 gol yiyen Beşiktaş'ta savunma son iki karşılaşma itibariyle adeta çöktü. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına kadar 5 karşılaşmada kalesinde gol görmeyen siyah-beyazlı takımın savunması, Sivok'un yokluğunda Metalist Kharkiv karşısında büyük sıkıntılar yaşadı.

Bugün her yönüyle hatalı oynayan Beşiktaş'ta özellikle savunma, yaptığı yanlışlarla rakip oyuncuları durduramadı.

Bu arada, geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool karşısında 8 gol yiyen ve bu karşılaşmanın ardından Avrupa'da takımının 5 maçında forma şansı bulamayan Hakan, Ukrayna ekibi karşısında başarısız bir performans sergiledi. Liverpool karşısında 8 gol yiyen Hakan, Metalist Kharkiv karşısında da başarısız bir oyun sergileyerek kalesinde 4 gol gördü.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title