Haberler

Sağlam: Kırılma Noktası Penaltı Golü

Ertuğrul Sağlam, 4-0 Kazandıkları Diyarbakırspor Maçının Kırılma Noktasının İkinci Yarıdaki Penaltı Golleri Olduğunu Söyledi.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 4-0 kazandıkları Diyarbakırspor maçının kırılma noktasının ikinci yarıdaki penaltı golleri olduğunu söyledi.

Sağlam, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, lige flaş bir başlangıç yapan, bu sezon deplasmanda oynadığı Trabzonspor, Sivasspor ve Denizlispor maçlarından 7 puan çıkarıp hiç yenilgi almayan Diyarbakırspor karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını bildirdi.

Yeni kurulmasına karşın sistemli futbol oynayan bir kadroya sahip olan Diyarbakırspor karşısında maça baskılı başladıklarını anlatan Sağlam, ''İlk yarı aradığımız golü bulduk. Maçın kırılma noktası ikinci yarıdaki penaltı golümüzdü. Maç daha sonra bizim için rahat hale geldi ve 4 farklı kazanmasını bildik. 4-0'dan sonra da pozisyonlar ürettik'' dedi.

Sağlam, üstü üste Manisaspor ve Denizlispor ile deplasmanda karşılaşacaklarını vurgulayarak, hedeflerinin iki maçı kazanıp üst sıralara yapışmak ve ligi üst sıralarda bitirmek olduğunu söyledi.

- DİYARBAKIRSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ DOĞAN -

Diyarbakırspor Teknik Direktörü Ziya Doğan ise Bursa'ya beraberlik, hatta galibiyet için geldiklerini, ancak ummadıkları farklı bir yenilgi aldıklarını bildirdi.

Diyarbakırspor'un iyi yerlere gelebilmesi için herkesin desteğine ihtiyaç duyduklarını belirten Doğan, ''İlk yarıda kötüydük. İkinci yarıya baskılı başladık. Goller bulmayı hedefliyorduk ama penaltı golü tüm sistemimizi alt üst etti. Maç öncesi motivasyon sıkıntısı yaşıyoruz. Bunları mazeret olarak göstermiyorum ama futbolcularım sahaya rahat çıkamıyor. Bunun çözmemiz lazım'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title