Haberler

Sağlam: 'En Zor Deplasmanlarımızdan Birini Kaybettik'

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Aldıkları Mağlubiyetin Bir Mazeretinin Olamayacağını, Kötü Oynadıkları İçin Maçı Kaybettiklerini Belirtti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, aldıkları mağlubiyetin bir mazeretinin olamayacağını, kötü oynadıkları için maçı kaybettiklerini belirtti.

Sağlam, ''En zor deplasmanlarımızdan birini kaybettik. Zor bir virajı galibiyetle atlatmak istedik ama olmadı. Beklemediğimiz bir sonuç aldık. İyi mücadele edemedik. Ayakta kalamadık. Zor şartları kaldıran bir oyuncu yapımız yok. Sonuçta mağlup olduk'' dedi.

Kalan 13 maçı da kazanmak istediklerini belirten Sağlam, ''Şampiyonluk yarışında iddiamızı sürdürmek istiyoruz. Daha önümüzde 13 maçımız var. Bu maçları kazanarak hedefimize ulaşabiliriz. Kayserispor'u kutluyorum'' diye konuştu.

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise aldıkları sonuçtan memnun olduklarını söyledi. Hedeflerinin ligde daha üst sıralarda yer almak olduğunu ifade eden Kafkas, şöyle devam etti:

''Galibiyeti hak ettiğimize inanıyorum. Rakibimizden daha üstün bir oyun sergiledik. İkinci yarıda Beşiktaş'ın 10 kişi kalmasından sonra daha fazla pozisyon bulduk. Defansımızın rakibimize kolay pozisyon vermemesi beni çok sevindirdi. Beşiktaş'a başarılar diliyorum.''

Kafkas, amaçlarının lig sıralamasında daha yukarılara çıkarak zirveyi zorlamak olduğunu da ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title