Haberler

Sağlam: "Demirören'den Haber Bekliyorum"

Adı Beşiktaş İçin Anılan Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile Görüştüğünü, Kendisinden Haber Beklediğini Söyledi.

Adı Beşiktaş için anılan Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile görüştüğünü, kendisinden haber beklediğini söyledi.

Sağlam, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde düzenlenen ''Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesi'' konulu konferans öncesi, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bir basın mensubunun ''Beşiktaş ile görüşmeleriniz ne aşamada'' sorusunu Sağlam, şöyle cevaplandırdı:

''Sayın Demirören ve yöneticilerle görüştük. Beşiktaş'a beni layık görüp, görüştükleri için teşekkür ediyorum. Şu an kendilerinden haber bekliyorum. Görüşmemizin sonucu bir-iki gün içinde netlik kazanacak.''

Beşiktaş'ı çalıştırmanın kendisi için onur verici olacağını dile getiren Ertuğrul Sağlam, ''Başarılı olmam için elverişli ortam sağlanırsa seve seve çalışırım'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title