Haberler

Sağanak Yağışta Arıza Yapan Otomobildeki Kadın Kalp Krizi Geçirdi

Uşak'ta Öğle Saatlerinde Etkili Olan Sağanak Yağış, Bazı Ev ve İş Yerlerinde Küçük Çaplı Su Baskınlarına Neden Olurken, Yaşlı Bir Kadın Su Dolu Yolda Arızalanan Otomobilin İçinde Kalp Krizi Geçirdi.

Uşak'ta öğle saatlerinde etkili olan sağanak yağış, bazı ev ve iş yerlerinde küçük çaplı su baskınlarına neden olurken, yaşlı bir kadın su dolu yolda arızalanan otomobilin içinde kalp krizi geçirdi.

Uşak'ta saat 12.30 sıralarında başlayan ve yaklaşık 15 dakika etkili olan sağanak yağış, kentin çeşitli bölgelerindeki bazı ev ve iş yerlerinde su baskınlarına neden oldu. Sağanak yağışın etkisiyle Mehmet Akif Ersoy, Kemalöz, Fevzi Çakmak Mahalleleri ile İsmetpaşa Caddesi ara sokakları ve İzmir karayolunun sağ şeridinde küçük çaplı su baskınları yaşandı.

İzmir karayolu şehirlerarası terminal kavşağında bazı araçlar arızalanırken, Sultan Bilgili (55) adlı yaşlı bir kadın, kalp krizi geçirerek ambulansla Uşak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaşlı kadının kronik kalp hastası olduğu, yağış ve su birikintisinin içinde bulunduğu otomobilde arazıya yol açması sonucu korkarak, kalp krizi geçirdiği öğrenildi.

Meteoroloji yetkilileri, metrekareye 17 kilogram yağış düştüğünü, Uşak ve çevresinde gün boyu sağanak yağışın etkili olabileceğini, yarından itibaren ise yağış beklenmediğini bildirdi.

(KY-YK-GS-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title