Haberler

Safranbolu MHP'de Toplu İstifa

- Safranbolu MHP'de toplu istifaKARABÜK - Karabük'ün Safranbolu ilçesinde MHP üyesi 30 kişi, İlçe Seçim Kurulu'na istifa dilekçelerini sundu.

- Safranbolu MHP'de toplu istifa

KARABÜK - Karabük'ün Safranbolu ilçesinde MHP üyesi 30 kişi, İlçe Seçim Kurulu'na istifa dilekçelerini sundu.

Yaklaşık 30 MHP üyesi yeni oluşuma destek vermek adıyla Safranbolu Adliyesi'ne gelerek istifa dilekçelerini İlçe Seçim Kurulu'na verdiler.

Safranbolu Adliyesi önünde grup adına açıklama yapan Hüseyin Akıntürk, " Arkadaşlar arasında aldığımız karar partimizin parti içinde demokrasi olmadığından dolayı böyle bir karara maruz kaldık. Partimizden istifa etmek zorunda kaldık. Çok sayıda arkadaşımız istifa edecek. Bir çoğu işte çalıştığından gelemedi. Şuan itibari ile 30 kişi gelip dilekçelerini verdi. Önümüzdeki haftada bu istifalar devam edecek. Yeni kurulacak oluşuma destek vereceğiz" dedi.

MHP Safranbolu İlçe Başkanı Celal Tokatlı ise, istifalar konunda İHA'ya yaptığı açıklamada, " Arkadaşlar demokratik haklarını kullanıyorlar. Bizim diyeceğimiz bir şey yok. Allah yollarını açık etsin" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Safranbolu Karabük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title