Haberler

Safranbolu'dan Kısa Kısa

Safranbolu Belediyesi tarafından 18.'si gerçekleştirilecek Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Safranbolu Belediyesi tarafından 18.'si gerçekleştirilecek Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, festival ekibinin film gösterimleri, yurt içi ve yurt dışından gelecek misafirlerin konaklamasından, ağırlanmasına, kortej yürüyüşünden festival meşalesinin yakılmasına, jüri çalışmalarına kadar daha pek çok detayı atlamadan titizlikle yürütmeye devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, geçmişten geleceğe açılan kapı Safranbolu'ya yakışır bir festival olması için çalışmaların yapıldığı, hiçbir aksaklığa meydan verilmeyeceği kaydedildi.

Film gösterimleri başladı

18. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali kapsamında film gösterimlerinin başladığı bildirildi.

Safranbolu Belediyesinde yapılan yazılı açıklamada, festival etkinlikleri kapsamında Muallimler Birliği Binası, Taşev ile Cemil Meriç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde her gün 09.00-17.00 saatlerinde belgesel filmler gösterildiği belirtildi.

Açıklamada, Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı ve Muallimler Birliği binasında akşam 18.00 ile 22.00 saatlerinde de Yeşilçam klasikleri gösterimlerinin yapıldığı kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Safranbolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title