Haberler

    Şafak Mahmutyazıcıoğlu: Babel Kadro Dışı Bile Kalabilir

    Güncelleme:

    Beşiktaşlı yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu, sosyal medyada bir taraftar ile tartışıp hakarette bulunan Ryan Babel ile ilgili açıklamalarda bulundu. Mahmutyazıcıoğlu, "Babel kadro dışı bile kalabilir." dedi.

    AsistAnaliz Radyo'nun canlı yayınına konuk olarak telefon aracılığıyla bağlanan Beşiktaşlı yönetici Mahmutyazıcıoğlu, "Babel konusunda taraftar haklı, Babel'in yaptığı şeyi taraftarın hoş görmesi mümkün değil. Eğer ben taraftar olarak konuşursam çok daha ağır konuşurdum. Ama sonuçta bizler yöneticiyiz, hukuki olarak her şeyin sonucunu düşünmekle yükümlüyüz. Hiçbir futbolcu ve yönetici Beşiktaş kulübünden büyük değil. Babel'den savunma istedik, değerlendireceğiz, buna göre gerekli cezayı keseceğiz. Kadro dışı dahi kalabilir." diye konuştu.

    "NEVZAT DEMİR TESİSLERİ, 49 YILLIĞINA BEŞİKTAŞ'A TAHSİS EDİLDİ"

    2 milyon liralık fatura ile ilgili de konuşan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, "Ortağımla 2013 yılından beri beraberiz. Ben henüz yönetim kurulu üyesi değilken, 6 milyon liralık bir sözleşme yaptık ve ben o dönemlerde yönetici olabileceğimi bile düşünmüyordum. İlk 2 aşaması kaybedilmiş bir davayı aldık ve Nevzat Demir Tesisleri'nden tahliye edilme durumumuz söz konusuydu. Bu davaların tamamı bitti, kazanıldı ve davalar bittiğinde henüz yönetici değildim. Yönetici olduktan sonra ben sözleşmedeki hakkımdan vazgeçtim. Kendi alacaklarımın tamamından vazgeçip, ortağımdan da indirim yaptırttım. Bu davaların sonucunda 180 dönümlük Nevzat Demir Tesisleri, 49 yıllığına Beşiktaş'a tahsis edildi." ifadelerini kullandı.

    Şafak Mahmutyazıcıoğlu: Babel Kadro Dışı Bile Kalabilir

    Kaynak: Skorer / Spor

    Sosyal Medya Spor Haberler

    500

    Yorumlar (7)

    BU İŞTE BİR İŞ VAR:

    bence bu bir ''Babel i tepki görmeden satma operasyonu''. tüm iyileri takımdan yolladılar ve geriye adam akıllı bir iki kişi kaldı, bunların başında Babel var. direkt satsalar taraftar takım çöp oldu diye tepki göstercek. şimdi adamı karalayıp tepkisiz yollayacaklar

    3
    3
    yanıtYanıtla
    drjohnfire:

    beşiktaşın dinamizme ihtiyacı var babelle love ile tolgayla oğuzhanla olmaz bu iş hatta pepe bile ciddiyeti kaybetti

    5
    0
    yanıtYanıtla
    bjk:

    ben anlamıyorum kasımpaşada kariyeri bitme noktasındayken beşiktaşta senol hoca sayesınde taraftar sayesınde tekrar doguyorsun ama iş menfaate gelince kendini bilmez laflar ediyorsun maaşa zam yapılıcak beşiktaş taraftarına hakaret edılcek klavye delıkanlılıgını bırak babel burası türkiye yüreğin yeterse o lafı mahallede bı ınsanın yuzune karsı soyle

    5
    0
    yanıtYanıtla
    ATİLLA G.:

    Takımı ipten alırken kahraman işleri bittiği zaman karalama bu takımı geçen yıllarda şanpiyon yapan ve şampiyonlar liginde en üst sevyeye getiren bu oyuncularımızı böyle bir kalemde silmek ne kadar kolaymış bir BJK, li olarak bu işi kınıyorum göndermek istesek bile bu takıma layık bir şekilde göndermeliyiz çünkü bu takıma bir emek vermiştir.

    2
    1
    yanıtYanıtla
    hollandali:

    hollandali ne teknik direktor nede futbolcu getirin turkiyeye, bunlardan bir cacık olmaz

    2
    0
    yanıtYanıtla
    abc:

    şimdi kötümü oldu babel? maç izletmeyi bıraktım sayenizde

    0
    1
    yanıtYanıtla
    teolog33:

    SEN HEM MİLYON EUROLARI AL HEM DE TARAFTARA KÜFRET BÖYLE ŞEY OLMAZ. BELKİ DE BİLEREK YAPTI DİYECEKSİNİZ. KİM BİNDİĞİ DALI KESER ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL. ANCAK ŞİMDİ ASIL İŞ BJK KLÜBÜNE DÜŞMEKTEDİR. EĞER BU OYUNCU DEVAM EDERSE, HER STADA ÇIKTIĞINDA MUTLAKA TARAFTARIN HIŞMINA UĞRAYACAKTIR. EĞER GÖNDERİLİRSE, ZAMANINDA PASCAL NOUMA DA OLDUĞU GİBİ ONURLU BİR DAVRANIŞ GÖSTERİLMİŞ OLACAKTIR. HELE KEDİSİNİ ONURLU GÖSTEREN BİR TEKNİK DREKTÖRE SAHİPSENİZ, BU DURUM İÇİNDEN ÇIKILMAZ HAL ALACAKTIR.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title