Haberler

Sadri Şener: Ligler Eylül'de Başlayabilir

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, bir otelin açılışına katılan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, devam eden şike soruşturması ve yeni lig dönemi ile ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, bir otelin açılışına katılan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, devam eden şike soruşturması ve yeni lig dönemi ile ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Şener, "Federasyon bu haftasonu bir karar verecek. Acele edilmeyip, zaten çok sıcak olan Ağustos ayı geçildikten sonra maçlar Eylül'de de başlatılabilir" dedi.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde işadamı Sinan Özer tarafından turizme kazandırılan LVZZ Hotel'in bugün akşam saatlerinde düzenlenen açılışına katılan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, şike soruşturması ve yeni lig dönemi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Konunun yargı sürecinde olması nedeniyle fazla yorum yapamayacağını belirten Şener, "Bu konunun iki önemli bölümü var, yargı ve sportif bölümü. Sportif bölümü zaten federasyon takip ediyor. Ağustos ayı zaten çok sıcak bir ay, çektiğiniz kurada Antalya çıktığı zaman kavurucu sıcakta oynuyorsunuz. Bana kalırsa daha sağlıklı bir karar verilebilmesi için zamana ihtiyaç var. Bu nedenle maçlar Eylül'de başlatılıp, birkaç maçta hafta arasına alınabilir. UEFA'dan şimdiye kadar bize iletilen önemli bir karar yok. Federasyon ise talimatnameye göre karar verecek. Ardından ceza alan, küme düşürülen kulüp bir hafta içerisinde tahkime gidip itiraz edebilecek. Ben federasyonun iyi karar vereceğine inanıyorum. Çünkü, federasyonun içinde de hukukçular var" dedi.

Şener otel yöneticisi Sinan Özer ve eski gazetece Can Pulak ile sohbet ettikten bir süre sonra otelden ayrıldı. - Muğla / Bodrum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title