Haberler

Sadri Şener 4. Kez Başkan Oldu

Trabzonspor'un 61. Olağan Genel Kurulu, 7 Saat Süren Oy Kullanımının Ardından Sona Erdi.

19 Mayıs Spor Salonu'nda yapılan ve 2 gün süren genel kurulun son gününde oy kullanma hakkı bulunan 6 bin 340 üyenin 1792'i oy kullandı. Bu oylardan 1658'i geçerli olurken, 134 geçersiz oy sayıydı. Geçerli oyların tamamını alan Sadri Şener, 1658 oy ile güven tazeledi. Bu arada Şener, sandıkların açılmasına rağmen kongrenin yapıldığı salona gelmeyerek yeni yönetim kurulu üyeleriyle Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir toplantı yaptı.

İŞTE YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Sadri Şener başkanlığındaki 22 kişilik yeni yönetim kurulundaki asil ve yedek listedeki isimler şöyle:

Asil: Nevzat Şakar, Necmettin Aytekin, Hasan Yener, Coşkun Çebi, Mehmet Tunç, Recep Denizer, Emin Kahraman, Temel Tarık Kazancıoğlu, Temel Soyyiğit, Tuncay Bekiroğlu, Nevzat Aydın, Şener Pul, Yılmaz Büyükaydın, Raif Akar. Yedek: Atıf Ömürden Yavuz, Olcay Saral, Ali Benli, Burak Atalay, Hakan Tuncay, Ömer Kemerkaya, Kemal Emre Pirselimoğlu.

1951 yılında Trabzon'da doğan Sadri Şener, İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. 1992 -93 sezonunda Trabzonspor'da kulüp başkanlığı yapan Şener, 15 yıl aradan sonra 9 Şubat 2008 yılında ikinci kez başkanlığa seçilmişti. Daha sonra güven tazelemek için 4 Temmuz 2009 tarihinde yeniden kongreye giden ve başkanlığa seçilen Sadri Şener, bugün yapılan genel kurulun ardından 4. kez başkanlığa seçilmeyi başardı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title