Haberler

Sadet Partisi Kadn Kolları Seçim Çalışmalarına Başladı

Sadet Partisi (Sp) Kadın Kolları Bölgesel Hamle Toplantısını Aydın'da Yaptı. Toplantıda Konuşan Sadet Partisi Bölge Sorumlusu Aysu Güven, Dünya Üzerinde Haksızlığa Uğrayan Tek Kişi Kalmayana Kadar Mücadelelerinin Devam Edeceğini Söyledi.

Sadet Partisi (SP) Kadın Kolları bölgesel hamle toplantısını Aydın'da yaptı. Toplantıda konuşan Sadet Partisi Bölge Sorumlusu Aysu Güven, dünya üzerinde haksızlığa uğrayan tek kişi kalmayana kadar mücadelelerinin devam edeceğini söyledi.

Sadet Partisi Aydın Binasında gerçekleştirilen toplantıya Sadet Partisi Aydın Kadın Kollarının yanı sıra Denizli, Muğla, İzmir ve Antalya kadın kolları üyeleri katıldı. Toplantıda genel seçimlere kadar yedi aşamada seçim çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Aysu Güven, ikinci aşama çalışmalarını Aydın'da yaptıklarını söyledi. 'İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır' diyen Güven, "Amaçlarının insanlığa hizmet olduğunu söyledi. Hedeflediğimiz yolda Allah'ında yardımıyla kadın yelerimizin çalışmalarıyla inşallah adım adım ilerleyeceğiz. Bugün kü çalışma tempomuzu seçim sonuçları ne olursa olsun aynı şekilde devam ettireceğiz. Dünya üzerinde haksızlığa uğrayan tek kişi kalmayana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi. Hamle toplantısının ikinci bölümü basına kapalı olarak devam ederken, toplantının bugün akşama kadar devam edeceği bildirildi.

(DAK-YK)

26.01.2007 14:42 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title