Haberler

Sadelik ve zarafet B'linen'da buluşuyor

Güncelleme:

Zarif ve sade tasarımlardan hoşlanan gelin adayları aradıkları B'linen'da buluyor. B'linen, yatak odalarını yalınlığın ihtişamıyla taçlandırıyor.

Kumaşından dikimine, renklerinden paketine her şeyi özenle tasarlanmış B'linen koleksiyonunda üç farklı modelde 21 farklı renk ürün bulunuyor.

Çeyiz hazırlığı yapmak zordur, özellikle de sadelikten hoşlanan gelin adayları için! Çünkü çoğu zaman abartılı, süslü, renk karmaşası içinde boğulmuş onlarca tasarım arasında beğeninize uygun ürünler bulmakta zorlanırsınız. Eğer siz de yatak odanız için ince zevkinizi yansıtan, yalın ve zarif tasarımlar arıyorsanız B'linen ürünleri ile mutlaka tanışmalısınız.

Tasarım, kalite ve zarafetin buluştuğu B'linen, yatak odalarınızı yalınlığın ihtişamıyla taçlandırıyor. Çarşaf, yastık kılıfı, nevresim ve nevresim takımından oluşan B'linen koleksiyonunda, üç farklı modelde 21 farklı renk ürün bulunuyor. Kumaşından dikimine, renklerinden paketine her şeyi özenle tasarlanmış B'linen koleksiyonunda ürünler tek olarak satılabildiği için kişi kendi nevresim takımı yaratabiliyor. En kaliteli pamuk satenden üretilen B'linen ürünleri yumuşak ve parlak olmasının yanı sıra kırışmıyor, kolay ütüleniyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Dekorasyon Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title