Haberler

Sadece Keçi Sevmek İstemişti!

Erzurum'da sevmek için yanına gittiği keçinin elini ısırdığı 2 yaşındaki Havanur Çakır, az daha sakat kalıyordu.

Erzurum'da sevmek için yanına gittiği keçinin elini ısırdığı 2 yaşındaki Havanur Çakır, az daha sakat kalıyordu. Ağlaması üzerine annesi tarafından kurtarılan Çakır, tedavi altına alındı.

Karaçoban İlçesinin Seyhan mahallesinde oturan Şadiye-Murat Çakır çiftinin iki çocuğundan büyüğü olan Havanur Çakır, evlerinin bahçesinde keçiyi sevmek istedi. Yeni doğum yapan keçi kendisine uzanan eli ısırdı. Kızın ağlaması üzerine bahçeye koşan anne, kızının elini keçinin ağzından kurtardı. Şadiye Çakır yakınlarının da yardımı ile Havanur'u Karaçoban Devlet Hastanesine götürdü. Keçinin yaraladığı küçük kız, Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

İntinaye Servisi'nde tedavi altına alınan kızının başucundan bir an olsun ayrılmayan anne Şadiye Çakır, "Bahçemizde duran keçi bir ay önce doğum yapmıştı. Yanına giden kızımın yavrusuna zarar vereceğini zanneden keçi, kızımın elini yemek istedi. Ben sesini duyup yanlarına gitmesem belki de parmaklarını koparacaktı. İlçede benzer olay daha öncede meydana gelmişti. Yavrusunu korumaya çalışan keçiler insana saldırabiliyor. Ağzında adeta çiğnediği kızımın sağ eli balon gibi oldu. Tedavisi sürüyor. Kızım umarım sakat kalmaz" dedi. - Erzurum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title