Haberler

Sadece Gecce.com'a Açıkladı!

Gülşen, Bülent Ersoy ve Erol Köse ile İlgili Yaşadığı Kavgalar İçin Kendi Kaleminden Bakın Neler Dedi, Neler?

GÜLŞEN, BÜLENT ERSOY VE EROL KÖSE İLE İLGİLİ YAŞADIĞI KAVGALAR İÇİN KENDİ KALEMİNDEN BAKIN NELER DEDİ, NELER?

Gülşenin Kendi Kaleminden Yaptığı Şok Açıklamalar!

Bütün bu yaşanan olaylar önce ailemi, hayranlarımı, arkadaşlarımı tüm ekibimi ve beni çok üzdüğünü bilmenizi isterim. 1 yıldır gördüğüm zulüm ve iş hayatında karşılaştığım engellemeler 1 senelik suskunluğumu bozmama sebep oldu.

Tüm yaşananların patlama noktasının Türkiye'nin divası olarak saydığım Sayın Bülent Ersoy'un programında yaşanması beni daha çok şaşırttı ve üzdü. Ben en yeni şarkılarımı söylemek için programa giderken canlı yayında yaşadıklarım Bülent Ersoy'un ne kadar tek taraflı ve ne kadar misafir perver olduğunu tüm Türkiye ye gösterdi. Ama kötülük içinde olanların unuttukları bir şey daha vardı. Herkesi bir şekilde etkileyip kandırabilirsiniz ancak bir tek halkı kandıramazsınız. O programda tüm seyircinin sözlerimden sonra beni alkışlamaları yalnız olmadığımı bir kez daha gösterdi.

Öncelikle yapımcılığını Osman Tan Erkır'ın sunuculuğunu Bülent Ersoy'un yaptığı Yıldızların Altında adlı programa ilk davet edilişim yapımcıların yeni şirketim Rec by Saatchi yi telefonla arayıp o haftaki programa İbrahim Tatlıses ile birlikte katılmamı istemeleriyle başladı. Şirketimde benimle konuştuktan sonra yapımcılara OK verdiler. Ancak yine malum bir takım nedenlerden dolayı benim bir sonraki programa katılmamı istediler. O programa Ercan Saatçi, Fatih Erkoç ile birlikte katılacaktık. 2 gün tanıtım reklamları girdi. Fakat programa 1 gün kala benim katılamayacağımı söylediler üstelik 2 gün reklam girip programa katılacağımızı duyurdukları halde. Bu engelleme karşısında prodüktörüm Ercan Saatçi daha önce de Show TV de yayınlanan Şarkı Söylemek Lazım isimli yarışma programına şarkıcı koçu olarak katılacağım halde yine malum bir takım nedenlerden dolayı yine engellenmem nedeni ile sergilediği tavrın aynısını sergiledi ve ekip olarak programa çıkmama kararını verdi. Aynı gün Radyo Klas' a konuk olarak katılacağım programa girmeme 5 dakika kala öğrendiklerim bardağı taşıran son nokta olmuştu. Aslında bardak çok tan taşmıştı ama ben hep susmayı tercih etmiştim.

Radyoda şu cümleleri sarfettim…

2 gün boyunca Star televizyonunda tanıtımları giren Bülent Ersoy'un programının Erol Kösenin yaptığı baskılar nedeni ile iptal edildiğini öğrenince pes dedim. Yaşadığım zulumün haddi hesabı yokken en azından Türkiye'nin divası Bülent Ersoy'un bu oyunlara ve yalanlara alet olmamasını hatta Erol Kösenin maşası olması gerektiğini söyledim. Daha sonra da bana yapım firmamdan gelen bilgi Star TV yöneticileri ve program yetkilileri konuyu öğrenip benim maduriyetimi anladıklarını ve buna göz yummayacaklarını söyleyip ilk programında Bülent Ersoy'un bir açıklama yaparak haftaya mutlaka katılacağımı söylemişler. Bunu bir yenilgi olarak gören Erol köse de program yaptığı Show TV de bu engellemelerin benle alakası yok diyerek çeşitli açıklamalar yaparak sözde kanal yöneticileri ile konuşup programa çıkmamı sağlayacağını söyleyerek ego savaşına devam etti.

Program günü kulis de yayın saatini beklerken sevgili Osman Tan gelerek her zaman ki pozitif tarzıyla heyecanımı yatıştırıp programın çok güzel geçeceğini umduğunu söyledi. Bülent hanımın keyfinin yerinde olduğunu ancak hafta içersinde yaşananlarla ilgili bir iki soru sorabileceğini söyleyip son program olması nedeni ile güzel bir final yapmamızı istedi.

Programa çıkıp şarkılarımı söyledikten sonra yerime oturup Bülent Ersoyun bana hoş geldiniz demesini bekledim. Ancak bu bekleme bayağı uzun sürüdü. Daha sonra önceden planlanmış tek taraflı ve kötü bir tavır içersinde saldırı niteliğindeki sohbet başladı. İlk sorusu gecce com da yazanlarla ilgiliydi. Benim gece com' a verdiğim röportaj sitede duruyor programda söylediklerimi de herkes izledi. Bülent hanım sanki yalan söylemişim gibi ithamlarla bir takım açıklamalar yapmaya çalıştı. Ben gecce com' a kanal yöneticileri beni arayıp BÜLENT Ersoy benden özür dileyecek demedim. Ben sadece Bülent Ersoy açıklama yapıp haftaya programa katılacağımı ve Bülent Ersoy'un malum kişinin maşası olmayacağını söyledim. Yoksa Bülent hanım beni aradı benden özür diledi demedim çünkü bu programla ilgili tüm görüşmeleri şahsım değil benim adıma şirketim yaptı. Bu açıklamalarımdan sonra ve seyircilerin açıklamalarımdan sonra beni alkışları Bülent hanımı galiba biraz yumuşattı ve bırakalım bunları diyerek benimle yeni albümü konuşmaya başladı sonrada hadi kalk şarkı söyle bakayım değip beni sahneye çıkardı. Ancak her reklam arasında daha da gerginleşen Bülent hanım programın sonunda bana kızım gelelim maşa olayına sen bana erol kösenin maşası olmuşsun demişsin doğrumu dedi. Bende hemen düzelteyim dedim.Bu programa katılmam Erol Köse tarafından engellendiğini Bülent Hanımın bunlara pirim vermeyeceğini ve malum kişinin maşası olmayacağını söyledim. 2 gün tanıtım girip neden programdan çıkartıldım yoksa Erol Köse sizi arayıp yayına çıkmamam için baskımı yaptı diye sordum. Bülent Hanımda öncelikle konukları ben o gün öğrenirim bana kimin geleceğini bile söylemezler diyerek olayı bilmediğini ancak Erol Kösenin eşi Ajlan hanımın nerdeyse aralarıındaki 20 yaş farkına rağmen çocukluk arkadaşı olduklarını ve çok ağlayıp programa çıkmamam konusunda baskı yaptıklarını ve onları kıramayacağım için sizin gelmenizi açıkça istemedim buda gayet doğal bir şey sonuçta dedi. Ancak kendisin sadece bir oyu varmış o oyu da katılmamam konusunda kullandığını söyleyince bende kusura bakmayın Bülent hanım bende o zaman söylediklerimin arkasındayım yani siz Türkiye'nin divası olarak alet olmuşsunuz yani siz o zaman tek taraflı davranıp maşa olmuşsunuz dedim. Oda evet maşa oldum ama ben sevdiklerim için maşa olurum dedi. Bunun üzerine söylenecek daha başka bir şey kalmamıştı. Program bitti magazinci arkadaşlar beni hemen ablukaya aldılar ve sorular sormaya başladılar.Bu arada programı terk eden tüm seyirciler beni alkışlayıp haklısınız ne iyi yaptınız diyerek tebrik ettiler.

Bugüne kadar çıktığım bir çok radyo programları aranıp DJ lere Gülşeni konuk almayın yeni şarkılarını çalmayın diye sürekli baskılar yapıldı. Bununla da kalmayıp yine malum şahıs çalıştığım mekanları arayarak sahneye çıkmamı engellemek için baskı ve çeşitli teklifler yapmaya başladı. Gücünün yetmediği başarılı olamadığı mekanlara kamera gönderip sözde beni başarısız gibi gösterip çeşitli kanallarda sanki başarısızmış gibi uydurma haberler yapıp medya da yer almasını sağladı. İnsanları sürekli yanlış yönlendirmek için her yolu denedi. Yaptığım çeşitli röportajlarımı ve haberlerimi montajlayarak eksik yada taraflı yayınlanması için büyük bir çaba sarfedip akla gelmeyecek şeyler yapmaya devam etti ve halada devam ediyor. Ama son sözü yüce Türk halkı ve yüce Türk adaleti söyleyecek.

Şimdide program yaptığı kanalda utanmadan Gülşen benim adımı ağzına alarak benimle pirim yapmasın diye açıklamalarda bulunuyor. Eğer biraz geçmişe gidersek bunlar onun promosyon oyunları ve taktikleri olduğunu hemen hatırlayacaksınız. Herkesi birbirine düşürüp sanatçıları için basın ve magazine malzeme yaratarak gündemde kalmalarını sağlıyor. Ne çabuk unuttuk Ali Şan – İbrahim Tatlıses, Petek – Hülya Avşar, Hande Yener – Demet Akalın, Nalan – Muazez Ersoy, Bengü – Hande Yener kavgalarını şimdide kendi pirimini benim adımı kullanarak aslında kendisi yapıyor.

Şimdi size soruyorum evli ve çocuğu olan bir insan nerdeyse 1 yıl önce biten bir ilişkiden sonra benim doğum günümde Türkiye'nin ilk korsan albümünü yaparak bana ait olan şarkıların altına utanmadan başka isim yazarak tüm radyolara aynı gün elden özel olarak servis yapıp özellikle bu Gülşen hanıma Erol beyin doğum günü hediyesi diyerek dağıtıyor?

Artık kimin haklı kimin haksız olduğunu yapılan adilikleri herkes görsün herkes bilsin istedim. Ama bu hasta ruhlu şahsın bugüne kadar yaptıkları ne son olacak nede burada kalacak.

Bu konularla gündem de olduğum için ve sevenlerimi hiç istemeden üzdüğüm için hepinizden çok özür dilerim. her şeyin daha barışçı ve güzel olması için çalışırken karşılaştığım zulüm ve baskılar bu açıklamaları yapmama neden oldu.

Hepinize Saygı ve Sevgilerimle

Gülşen

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title