Haberler

Sadece Çöp Toplayan Belediyecilik Anlayışı Tarihte Kalmıştır"

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Eskisi gibi sadece çöp toplayan, etrafı temizleyen, su işlerine bakan belediyecilik anlayışı tarihte kalmıştır.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Eskisi gibi sadece çöp toplayan, etrafı temizleyen, su işlerine bakan belediyecilik anlayışı tarihte kalmıştır." dedi.

Destici, partisinin Afşin Belediye Başkan Adayı Ecevit Kavak'ın seçim ofisinin açılışında yaptığı konuşmada, BBP'nin kurulduğu günden bu yana hedefine millete hizmeti, devletin istiklalini ve istikbalini koyarak, siyasetine devam ettiğini vurguladı.

Ülkenin güzel insanlarının, güzel bir hayat yaşaması için mücadele ettiklerini dile getiren Destici, insanların gelecekleriyle ilgili kaygı taşımamalarını istediklerini söyledi.

Destici, yerel yönetimlerin önemine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Her tarafa gittiğimizde gördüğümüz bir şey var, ana meselenin iş ve AŞ meselesi olduğunu görüyoruz. Bütün bu problemleri ortadan kaldırmak ilk önce merkezi yönetimin işidir, ama yerel yönetimler de bu anlamda çok önemlidir. Büyükşehir yasasından sonra yerel yönetimlerin eli daha da güçlenmiştir. Eskisi gibi sadece çöp toplayan, etrafı temizleyen, su işlerine bakan belediyecilik anlayışı tarihte kalmıştır. Artık yerel yönetimlere talip olan herkes, her parti ve her aday şunu bilecek, sadece çöpünü toplamayacak, sadece suyunu getirmeyecek, sadece çevre düzenlemesi yapmayacak. Aynı zamanda üretime de destek olacak. Aynı zamanda vatandaşının, evladının eğitimine de destek olacak. Aynı zamanda sağlıkla ilgili meselelerin çözülmesine de el atacak ve aynı zamanda ahlaklı bir toplum, ahlaklı bir nesil ve gençlik yetiştirmek için de adımlar atacak."

Destici, konuşmasının ardından seçim ofisinin açılışın yaparak, vatandaşlarla bir süre görüştü.

Kaynak: AA / Politika

Büyük Birlik Partisi Mustafa Destici Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title