Haberler

Sadak'tan Batumak Ailesine Taziye Ziyareti

Güncelleme:

Siirt Belediye Başkanı Sadak, Şirvan'a bağlı Taşkaya köyünde vefat eden 72 yaşındaki M. Salih Batumak'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, berberinde Türkiye Barış Meclisi Üyesi Şirin Tunç ve belediye meclis üyeleri ile birlikte dün öğleden geçtiğimiz günlerde Şirvan ilçesine bağlı Paye (Taşkaya) köyünde vefat eden 72 yaşandaki M. Salih Batumak için kurulan taziyeyi ziyaret ederek, M. Salih Batumak'a Allahtan Rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır ve baş sağlığı diledi.

Taşkaya köyündeki taziye ziyarete ardından Siirt'te geçen Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak ve beraberindekileri, Medlife hastanesi Genel Cerrahi servisinde tedavi gören Kurtalan Belediye Başknaı Necat Yılmaz'ın babası Emin Yılmaz'ı ziyaret ederek, Yılmaz'ın durumu hakkında doktorlardan bilgi alarak Emin Yılmaz'a ve ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Selim Sadak Türkiye Şirvan Siirt Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title