Haberler

Sadak Silahla Yaralanan Vatandaşları Ziyaret Etti

Güncelleme:

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak Siirt'te meydana gelen silahlı yaralamada yararlanan vatandaşları hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, dün arabasında taş attığı gerekçesiyle araba sahibi M.E. tarafından pompalı tüfekle yapılan saldırı sonucu yaralanan ağır yaralanan ve halen hayati tehlikesi bulunan Yusuf Atabay (19) tedavi gördüğü Siirt devlet hastanesinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, dün akşam saatlerinde Cokbayır mahallesinde aracına taş attığı gerekçesiyle araç sahibi M.E. tarafından pompalı tüfekle uğradığı saldırı sonucu ağır yaralanan ve Siirt devlet hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan ve halen hayati tehlikesini bulunan 19 yaşındaki Yusuf Atabay isimli yurttaşı ve yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Sadak, daha sonda Yusuf Atabay'ın doktoru ile görüşerek sağlık durumu hakkında bilgi aldıktan sonra, Siirt devlet hastanesi dahiliye servisinde tedavi gören hastaları ziyaret ederek hastalara ve yakınlarında geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Muhabir : M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci / Güncel

Selim Sadak Siirt Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title