Haberler

Eski Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu, Süper Lige Dönüyor

Güncelleme:

Süper Lig ekiplerinden teklif alan Galatasaray'ın eski futbolcusu ve kaptanı Sabri Sarıoğlu, kısa süre içinde kararını verecek.

Galatasaray'ın eski futbolcusu ve kaptanı Sabri Sarıoğlu, Spor Toto Süper Lig'e geri dönmeye hazırlanıyor.

2017-2018 sezonunun başında Galatasaray ile yollarını ayıran ve Göztepe'nin yolunu tutan deneyimli oyuncu, İzmir ekibinde bir sezon başarılı bir performans sergiledikten sonra boşa çıkmıştı. Bir süredir dinlenen ve Suudi Arabistan ile Katar ekiplerinden gelen teklifleri geri çeviren Sabri Sarıoğlu, Spor Toto Süper Lig ekipleriyle görüşmelerini sürdürürken, birçok takımın tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katmak için yarıştığı öğrenildi.

HANGİ TAKIMLA ANLAŞACAĞI BİLİNMİYOR

34 yaşındaki futbolcu ile birçok Süper Lig ekibi temasa geçerken, deneyimli sağ bekin hangi takım ile anlaşacağı ise bilinmezliğini koruyor. Sabri Sarıoğlu'nun gelen teklifleri değerlendirdiği ve kısa sürede kararını vereceği öğrenildi.

Sabri Sarıoğlu, Süper Lig'de şu ana kadar 383 maçta forma giyerken, bu maçlarda 14 gol ve 42 asist üretti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Sabri Sarıoğlu Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (27)

Erhan:

Fener’e gel :)

55
3
yanıtYanıtla
Sabri reis:

Teklifin için sağ ol kardeş ben galatasaraylıyım

yanıt22
yanıt56
KSK Lİ MESUT:

Feneri yenemeden futbol hayatı bitti ya lan. .... gerçi beraberlikte 3 lü çektirmişti...

10
17
yanıtYanıtla
KOMODO:

Şu Kadıköyde Şampiyon olduğumuz beraberlikmi?

yanıt26
yanıt5
adam sahanızda kaptan olarak kupa aldı:

tinerci

yanıt8
yanıt2
NURİ BAŞKAN:

Git memleketin Samsunsporda oyna sezon sonuna kadar ve sonrada jübileni yap. . .

18
0
yanıtYanıtla
Efedayı:

ÇÖPLERİ TOPAYAN feNERBAHÇE ALABİLİR. . .

10
4
yanıtYanıtla
adsız:

volkan demirer var alamaz

yanıt3
yanıt2
BJKRBK78:

come to beşiktaş dermişiz haha :)

5
4
yanıtYanıtla
Gerçek yorum:

Bu adam sağ bek ve 34 yaşında üstelik 1 seneden beri yatıyor. Gerçekten yazdıklarınıza siz inanıyor musunuz??

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title