Haberler

    Sabri Sarıoğlu Ne Zaman İmza Atıyor?

    Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu.

    Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu.

    Gündeme dair özel açıklamalarda bulunan Başkan Bedir'in röportajından önemli satır başları şu şekilde:

    "4-5 transfer daha yapmak istiyoruz"

    Balon ile anlaşma sağlayamadık. Ön görüşme sağladık. Fakat kendisi tercihini Azerbaycan'dan yana kullandı. Toplamda 9 transferimiz olacak, 5 yabancı 4 yerli olarak. Meleg, Boldrin, Silviu Lung, Badji, Ziya, Oğuzhan Berber ve Atilla'yı transfer ettik. 4-5 tane daha oyuncu transfer etmek istiyoruz. Elimizi çabuk tutup bu oyuncuları kampa yetiştireceğiz. Geçen sezonun iskelet kadrosunun üzerine transferler yapıyoruz. Sabretmek lazım. Doğru ya da yanlış yaptığımızı sezon içerisinde göreceğiz

    "Erken yol aldık"

    Endişe bir yandan var, bir yandan yok. Bu yenileme elimizde olan bir yenileme değil. Devre arasında aldığımız 10 oyuncu kamp görmemiş ya da takımlarında sıkıntılı olan arkadaşlarımızdı. Onlardan oluşan boşluktan dolayı transfer sayımız arttı. Erken yol aldığımızı düşünüyorum, bizim kadar hareketli olan kulüp göremiyoruz. 28 Haziran'daki çalışmalarımıza tam kadro başlarız diye düşünüyorum. Hazırlık kampında oynayacağımız maçlarla birlikte takım oturur diye düşünüyorum.

    Sabri Sarıoğlu ne zaman imza atacak?

    Sabri ile görüşmeler var. Sabri'nin menajeri Perşembe günü Kayseri'ye geldi. Bayramdan sonra Çarşamba günü menajeriyle tekrar görüşülecek. Pürüzler ortadan kalkarsa anlaşma sağlanacaktır. Biz Sabri'nin bizim takımda oynamasını istiyoruz. Sabri'ye ilk kapısını açan kulübüz. Menajerin de görüştüğü tek kulüp biziz sanırım. Esas konunun maddiyattan ziyade prensipler olduğunu düşünüyorum. İstanbul dışında yaşayacak olması. Biz Sabri ve ailesini Kayseri'de misafir etmekten şeref duyarız. Umut Bulut bizim kaptanımız, her şeyimiz. Sabri gündeme gelince Sabri'yi en iyi tanıyanlardan biri Umut'un da fikrini aldık. O da Sabri'den faydalanabileceğimizi ifade etti. İlk kontağı Umut sağladı.

    AJANSSPOR

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Sabri Sarıoğlu Özgür Sancar Kayserispor Azerbaycan Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title