Haberler

Sabri'nin eşi Yağmur Sarıoğlu'ndan boşanma açıklaması

Güncelleme:

Galatasaray'ın eski oyuncusu Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu, eşi hakkında espri yapanlar ve boşanma haberleri ile ilgili açıklama yaptı.

Galatasaraylı eski futbolcu Sabri Sarıoğlu hakkında üretilen esprilere eşi Yağmur Sarıoğlu'ndan yanıt geldi.

Galatasaray'ın eski futbolcusu Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu'ndan dikkat çeken sözler...

"HERKESİN CANI SAĞOLSUN"

Sabah'ta yer alan habere göre; Eşinin futbol hayatıyla ilgili yapılan espriler hakkında konuşan Yağmur Sarıoğlu, "Sabri bunları hiç umursamadı. Zaten bunu yapanlar sonra Sabri'ye ulaşarak helallik istedi. Sabri yüce gönüllüdür, kimseye dava açmadı, 'Herkesin canı sağolsun' deyip geçti" dedi.

Yağmur Hanım, eşiyle boşanma dedikodularını da yalanladı: "Sosyal medya hesabımı kapatınca 'Boşanıyorlar' diye haberler çıktı. Bu yüzden hesabı açmak zorunda kaldım. Biz boşanmadık, birbirimizi seviyoruz."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sabri Sarıoğlu Galatasaray Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (29)

tulva:

oluum sabri, akıllı ol, karını sosyal medyadan uzak tut

25
2
yanıtYanıtla
OBJEKTİF:

Ahhh Yağmur Sarıoğlu Sabri Kardeşimde Para Olmasa Acaba Bakarmısın Yüzüne Para bittimi Bakalım Ne olacak O lüks yaşam gittimi.

15
5
yanıtYanıtla
zorro:

ne olacak gidip başka zengin bulacak :) bunlar onun gibiler için çoçuk oyuncagı

yanıt2
yanıt2
emre:

dostum yagmur hanımın aılesı nekadar zengın bılmıyorsun galıba sabrının parasıyla alakalı bır durum yok yalan yanlıs bılgı verme ınsanlara arastır bıraz

yanıt10
yanıt1
çok düşünceli milletiz AB görsün utansın:

Sabri de para biter Yağmur da ortalık da aç sefil kalırsa elinden tutar yardım edersin kardeş ayrıca çok sevap işlemiş olursun çok düşüncelisin ileri görüşlerin için bravo helal sana

yanıt0
yanıt13
):

KADIN PİLOT SABRİYE İHTİYACI YOK

yanıt3
yanıt1
)) ipek:

sen heryere kadının mesleğini yazmışın kadının kocaya ihtiyacı mesleğiyle değil kadınlığıyla ölçülür bende akademisyenim ama bir kadınım manevi olarak bir desteğe bir yuvaya ihtiyaç vardır pilot pilot nedir bu

yanıt0
yanıt1
emre:

fakir çocukları parayı görünce ilk iş sarışın bir sevgili buluyor sonrası malum. . . boynuzlar parlamaya başlıyor

12
7
yanıtYanıtla
GENÇ ATSIZLAR:

PARA BİTTİ YAĞMUR GİTTİ :D

12
7
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

SABRİ REİSTİR RAHAT BIRAKIN ÇOCUĞU.

12
6
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title