Haberler

Şabanözü Mehmet Ali Şahin Stadı Açıldı

Şabanözü Mehmet Ali Şahin Stadı, düzenlenen törenle açıldı. Törenin ardından Seçilmişler ile Atanmışlar takımları arasında oynanan gösteri maçını, Seçilmişler 7-1 kazandı.

Törene, Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, AK Parti Çankırı Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Şabanözü Belediye Başkanı Ali Çapçı, kurum temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin, törende yaptığı konuşmada, siyaset hayatına Çankırı'da başladığını belirterek, "Her makam geçicidir. Benim için en önemli makam kardeşlik makamıdır. Ben bu güne kadar hep kendimi Çankırı'nın fahri milletvekili olarak gördüm. Sizlere hizmet etmek benim için bir onurdur" diye konuştu.

Şabanözü'nün hızla gelişen bir ilçe olduğunu vurgulayan Şahin, Şabanözü'nün sadece Çankırı'nın değil, Türkiye'nin son 10 yılda en hızlı büyüyen ilçeleri arasında yer aldığını savundu.

Şahin, böyle gelişen bir kentin modern tesislere ihtiyacı olduğunu ifade ederek, "İşte bu modern tesislerden bir tanesi de bu stat oldu" dedi.

Konuşmanın ardından yapılan gösteri maçında, Seçilmişler takımında AK Parti Çankırı Milletvekili İdris Şahin, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz, AK Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, Şabanözü Belediye Başkanı Ali Çapcı, Yapraklı Belediye Başkanı Hasan Basri Avşar, İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Çelik, Çankırı'da Yeni Gün Gazetesi Spor Müdürü Hamdi Yılmaz, Bizim Çankırı Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Özkan Çelik yer alırken, Atanmışlar takımında ise İl Özel idaresi Genel Sekreteri Hasan Yıldız, Sağlık İl Müdürü Dr. Mehmet Karakoç, Çankırı İsmail Özdemir Huzurevi Müdürü Tuncay Haskılıç, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Şaban Küçükgümrah, Orman İşletme Müdürü Sami Yılmaz, Çerkeş Kaymakamı Yasin Öztürk ve Atkaracalar Kaymakamı Kürşad Karaca mücadele etti.

Rakibine karşın üstün bir oyun ortaya koyan Seçilmişler takımı maçı 7-1 kazandı.

- ÇANKIRI

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Ali Şahin Şabanözü Ak Parti Çankırı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title