Haberler

Sabancı Vakfı'ndan "Belediye-stk El Ele" Projesine Destek

Sabancı Vakfı, Kars Belediyesi ve Sivil Toplum Kuruluşlarının “Birleşmiş Milletler (BM) Kadın ve Kız Çocuklarını İnsan Haklarını Korunması ve Geliştirilmesi Ortak Programı” kapsamındaki “Belediye-STK El Ele” adlı projesini desteklediğini açıkladı.

Konuyla ilgili Kars Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada “BM Kadın ve Kız Çocuklarını İnsan Haklarını Korunması ve Geliştirilmesi Ortak Programı çerçevesinde belediyemiz tarafından Sabancı Vakfı’na sunulan Belediye-STK Elele adlı projemiz tüm değerlendirmeleri geçerek desteklenmeye değer bulunmuştur” denildi.

Açıklamada ayrıca, şu ifadelere yer verildi: “Projemizin hayata geçmesiyle kentimizde faaliyet gösteren Kadın Derneklerine hem sivil toplum hakkında eğitim hem de belediyemiz tarafından kısa süre içerisinde hizmete sokulacak olan Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi’nde kadınlarımıza bilgisayar kursu verilecektir. Ekim ayı içerisinde başlayacak olan projemizin ana hedefi kadınlarımızın kapasitelerinin artırılmasına ve ulusal-uluslararası diğer kadın dernek ve vakıflarıyla sürdürülebilir bir diyalog geliştirmelerine katkıda bulunmaktadır”

(BA-İRT-Y)

04.09.2007 17:41 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title