Haberler

Sabah Saatlerinde Otellerine Dönen İngiliz Kadınların Videoya Alındığı Facebook Sayfası, Büyük Tepki Çekiyor

Güncelleme:

İngilizlerin gözde tatil beldesi Magaluf'ta, sabah saatlerinde otellerine dönen kadınları teşhir etmek amacıyla kayda alan bir grubun açtığı Facebook sayfası, hem büyük ilgi çekti hem de tepki gördü.

İspanya'nın Majorca Adası'nda bulunan tatil beldesi Magaluf, sabaha kadar süren çılgın eğlenceleri ile bilinen bir yer. Partilerin eksik olmadığı Magaluf'ta gün, sabahın ilk ışıklarıyla sona eriyor.

SABAHIN İLK SAATLERİNDE SOKAĞA ÇIKIP KAYDA ALIYORLAR

Facebook'ta açılan bir grup, yarı çıplak halde sabah saatlerinde otellerine dönen İngiliz kadınları kameraya alarak takipçileri ile paylaşıyor. Kadınları aşağılayarak, adına "utanç yürüyüşü" dedikleri anı kayda alan erkekler, bu sayede sosyal medyada pek çok takipçi toplamış olsalar da bu çirkin durum kamuoyunda büyük tepki ile karşılaşmış durumda.

Sabah Saatlerinde Otellerine Dönen İngiliz Kadınların Videoya Alındığı Facebook Sayfası Büyük Tepki Çekiyor

KADINLAR KAÇIYOR

Videolarda, şık elbiseleri ile sabahın ilk saatlerinde sokakta yürüyen kadınları kameraya alan kişinin onlara laf atarak aşağılamaya çalıştığı görülürken, kadınlar da bu çirkin eğlenceye meze olmamak için oradan hızla uzaklaşmayı tercih ediyor.

Sabah Saatlerinde Otellerine Dönen İngiliz Kadınların Videoya Alındığı Facebook Sayfası Büyük Tepki Çekiyor

UTANÇ YÜRÜYÜŞÜ NEDİR?

Walk of Shame (Utanç Yürüyüşü) kavramı, Urban Dictionary'de, "Bir önceki akşamla aynı kıyafetlerle giyinmiş şekilde, plansız ve sıradan bir cinsel ilişkşiden bir sonraki sabah eve dönme" olarak tanımlanıyor.

"Magaluf'ta olan olan Magaluf'ta kalır" sözünün artık tarih olduğunu söyleyen tatilciler ise insanların bu şekilde teşhir edilmesinden oldukça şikayetçi.

Sabah Saatlerinde Otellerine Dönen İngiliz Kadınların Videoya Alındığı Facebook Sayfası Büyük Tepki Çekiyor

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Facebook Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (57)

tankut:

kadınlar akılsızdır diye kuran ayeti var açında okuyun, özgürlük verirsen böyle olur işte akılsızlara

14
105
yanıtYanıtla
HEBENNEKA:

Hangi ayetmiş bu yazsanda bizde okusak(!)Kırk yıllık Kuran talebesiyim böyle bir ayet görmedim.

yanıt70
yanıt6
Murat:

Bence Kuranda bi haber akılsız sensin.ömründe Kuranı eline almadığım belli.bari bilmediğin konularda ahkam kesme...

yanıt76
yanıt6
gogo:

Tankut''un yazdığı yanlış da ben kırk yıllık kuran talebesinin cevabına takıldım. o kadar oku sen gel bu habere gir resimleri gör sonra ben talebeyim deyip övün manyak kaynıyor arkadaş kime güveneceğimizi şaşırdık

yanıt1
yanıt0
iSFENDİYAR:

Asıl soru : Allah ? böyle akılsızları ! niye yarattı ?

9
44
yanıtYanıtla
Kerpeten:

Senin gibi akılsızları ortaya çıkartmak için.

yanıt1
yanıt0
ASLI:

MUHAKKAK GİTMEKİSTEDİĞİM YERLERDEN BİRİSİ. SÜPER SÜPER SÜPER EĞLENCELİ PARTİLER OLUYORMUŞ.

25
27
yanıtYanıtla
Haydar:

Gel Ben sein götüreyim

yanıt0
yanıt0
BATILI:

Bi yorum yapmayın be siz sanki çok müslümansınız ülkenizde çocuk tecavüzünden tut herşey var bi de yorum yapıyosunuz medeniyet yok dediğiniz batılılar dünyayı yönetiyor siz de kek yemeye devam ediyonuz ;)

20
16
yanıtYanıtla
Katılmıyorum:

Batı da medeniyet sıfır. insanlık, adalet ve demokrasi yok. 13 yaş Çocuklar zaten çocuk denmiyor. her konuda Alçaklık diz boyu. örnek alınacak bişey yok. dünyayı evrensel adalet yönetir. vahşi batı adaleti değil.

yanıt8
yanıt5
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title