Haberler

Sabah Programlarından Esinlenmiş

Sezen Aksu'nun Büyük İlgi Gören Şarkısının Hikayesi Duyunca Çok Şaşıracaksınız.

SEZEN AKSU'NUN BÜYÜK İLGİ GÖREN ŞARKISININ HİKAYESİ DUYUNCA ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ.

Sözlerini Sezen Aksu'nun yazdığı, Kenan Doğulu'nun yorumuyla Türkiye'yi saran 'Çakkıdı' şarkısının nereden çıktığını biliyor musunuz? İşte Aksu'ya ilham veren olay:

Can Dündar'ın sunduğu programa konuk olan Sezen Aksu, geçen yıla damgasını vuran 'Çakkıdı' şarkısının sözlerini yazarken ilhamı sabah programlarından aldığını söyledi.

Aksu, şunları söyledi: 'Sabah programlarını seyrediyordum oradan oraya, oradan oraya... O kadar acayipti ki... Mesela kocasını öldürmüş kadın, yatmış hapishanede, çıkmış... Ağlaya ağlaya anlatıyor. Programı sunan da diyor ki, 'Amannn, biraz keyifli şeylerden bahsedelim'... Aradan 30 saniye geçiyor hoppaaa çakkıdı çakkıdı oynuyor. Yani ordan oraya geçerken çıktı...' Bu tür parçaları insanları güldürmek için bilinçli yazdığını ifade eden Sezen Aksu, 'Ben güldürmeyi en önemli iş olarak adlediyorum kendime. Her şeyden daha önemli. Komedyen olmayı şarkıcılığa tercih edebilirim. O kadar çok seviyorum' dedi.(televizyongazetesi)

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title