Haberler

Sabah Programlarında Sergilediği Ateşli Danslar Almeda Abazi'nin Hayatını Değiştirdi

Güncelleme:

Şimdilerde Tolgahan Sayışman ile evli olan Arnavut güzel Almeda Abazi'nin Türk insanı ile tanışma hikayesi sabah programlarında sergilediği cesur danslara dayanıyor.

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman ile evlendikten sonra sırra kadem basan Almeda Abazi'nin kaderi, konuk olduğu programlarda sergilediği dans performanslarıyla değişmişti.

ÜÇ GÜZELLİK YARIŞMASINDA KRALİÇE SEÇİLDİ

1992 yılında Arnavutluk'ta dünyaya gelen Almeda Abazi, katıldığı 3 güzellik yarışmasında da kraliçe seçilerek Miss Tiran, Miss Albania ve 2008 yılında Miss Globe Kainat Güzeli ödüllerini kazandı.

DANS FİGÜRLERİ HAYATINI DEĞİŞTİRDİ

Güzelliği ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Almeda Abazi'nin Türk insanı ile tanışma hikayesi de bir hayli ilginç. Ece Erken gibi isimlerin sunduğu sabah programlarına konuk olan Abazi, sergilediği dans performanslarıyla herkesi kendine hayran bırakmıştı.

VİDEOSUNU MİLYONLAR İZLEDİ

Arnavut güzelin konuk olduğu programlarda sergilediği dans figürleri sosyal paylaşım sitesi Youtube de milyonlarca kişi tarafından izlendi, izlenmeye de devam ediyor.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Magazin

Tolgahan Sayışman Arnavutluk Tiran Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

vatandaş:

gereksiz haberlere yorum yazılıyor yazılması gereken meselelere yorum yazılmıyor yaptıgınız habercilikmi

11
0
yanıtYanıtla
zalım:

Kardeş yeni Türkiye''de yeni medya düzeni bu. Beğenmiyorsan gelişmiş bir medeniyete göçebilirsin.

yanıt0
yanıt1
YORUMS:

Mübarek cuma günü doğru düzgün haberlerle gelin.

4
2
yanıtYanıtla
adam gibi adam:

dehşet olağanüstü bir şey

2
4
yanıtYanıtla
Kemal:

Herkes ekmeginin peşinde ne diyecen bunlarda böyle buluyor yolunu :D

4
0
yanıtYanıtla
Pnas:

hosuna gidiyordur ))

1
0
yanıtYanıtla
Ercans:

Onların işi bu, ekmeğini öyle kazanıyorlar.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title