Haberler

Sabah-akşam Koşuyor

Kilolarından Kurtulmaya Çılaşan Bu Ünlü Kim Acaba?

KİLOLARINDAN KURTULMAYA ÇILAŞAN BU ÜNLÜ KİM ACABA?

Fergie'nin yine kilolarıyla başı dertte... Bir süredir diyetisyen kontrolünde diyet yapmasına rağmen istediği kiloya ulaşması bir yana, iyice kilo alan Fergie, çareyi sabah akşam koşmakta buldu.

Özel hayatıyla ilgili bunalımlı günler geçiren ve bu yüzden son zamanlarda kilo aldığı gözlenen Black Eyed Peas'in solisti Fergie, bir süredir diyetisyen kontrolünde eski formuna geri dönmenin yollarını arıyordu. Ne var ki, aldığı kiloları vermek bir yana, gittikçe kilo almaya devam etti. Sonunda aldığı kilolar yüzünden gardırobunun neredeyse tamamını yenilemek zorunda kalan Fergie, diyetisyeninin verdiği zayıflama (yoksa şişmanlatma mı demeliydik) reçetesinden vazgeçip, çareyi sabah akşam koşmakta buldu.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title