Haberler

Saba Tümer’le Bu Gece Yılbaşı Özel

Güncelleme:

Sinan Akçil'den Saba Tümer'e Çok Özel Açıklamalar

CNN TÜRK'te, Saba Tümer'le Bu Gece Yılbaşı Özel programına katılan ünlü besteci ve söz yazarı Sinan Akçil hayatına dair hiç duymadığınız itiraflarda bulundu.

"Hadise İle 27 Aralık'ta 2 Yıl Olacaktı Ama Olmadı"

Hadise ile yaşadığı ayrılığın artık izinin kalmadığını söyleyen Sinan Akçil bir taraftanda barışma sinyalleri verdi.

"Hadise ile ayrılık sürecimiz daha güzel gelişseydi bazı şeylerin hayatımda izi kalırdı. Bu ayrılma olayı benim için çok sansasyonlu oldu dış etkenler yüzünden. Baş başa olsaydık daha güzel biterdi. 3. kişiler sürece girmeseydi devam edermiydik bilmiyorum ama Hadise ile çok kutsal iki sene yaşadık. Kolumdaki dövmeyi sildirmeyeceğim. İki yılın hatrına herkesin sessiz kalması gerekiyor. Bu ayrılık bizden başka kimseyi ilgilendirmiyor."

"Bizim ayrılığımızda 3. ya da 4. etkenler konuşuluyor. Aslında ilişki kendi kendini infilak ett. Bir yerde tıkanır ilişkiler, biz de o tıkanmayı yaşadık dış etkenler de bahane oldu. Hande ile olan dedikoduların ayrılıkla hiç alakası yok. Çünkü zaten hiçbir dedikoduyu takmıyorduk"

"Barışma ihtimali için hayır çok kesin evet çok iddialı bir yanıt olur. Şu dönem işime gücüme bakıyorum. Hayat ne getirir bilmiyorum. Arada bir nefret olmadıktan sonra sorun yok. Ama bazı konular yüzünden mesafeliyim."

"İlişkimizi ilk başta sakladık çünkü Mayıs'ta Eurovision vardı. Saklama dönemi çok eğlenceliydi ama Nisan'da patladı haberler…"

Ünlü besteci ve söz yazarı Sinan Akçil ile yapılan röportajın tamamını, 31 Aralık Cuma gecesi saat 23.30'da CNN TÜRK'te, Saba Tümer'le Bu Gece Yılbaşı Özel programında izleyebilirsiniz. Bu özel programda Sinan Akçil piyanoda olacak ve Akçil'e Türkiye'nin önde gelen sesleri eşlik edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title